Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetGittiGidiyor'da ürün aldım...TC Kimlik istediler :)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: GittiGidiyor'da ürün aldım...TC Kimlik istediler :)  (Okunma Sayısı 6657 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 24, 2010, 13:39:18 ÖS »

Bu sabah GG'den bir retro aldım... Ödemeyi yaparken, satışı tamamlamak için TC Kimlik No'yu girin diye bir mesaj aldım... Tabii ki girmedim...Ne alaka diyede merak etmeden duramadım...Gittigidiyor'a sordum...Aşağıdaki cevap geldi... Satıcıların faturalandırması içinmiş !!!

----------------------------------------

Sayın xxxxxx,

T.C. kimlik numarası, satıcıların sattıkları ürünleri faturalandırabilmeleri için istenmektedir. Alıcılar, isteğe bağlı olarak T.C. kimlik numarası bilgilerini sisteme girebilirler, T.C. kimlik numarası vermek zorunlu değildir.

Satılan ürünlerin faturasının olup olmadığını veya satıcının adınıza fatura kesip kesmediğini öğrenmek için lütfen ürünün satıcısıyla irtibata geçi

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 24, 2010, 23:54:12 ÖS »

Bu kadar şaibeli olaydan sonra gg kendini kurtarmak için önlemler almaya çalışıyor. Ama benim gözümde gg maalesef bitti...

zafer
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 25, 2010, 00:28:36 ÖÖ »

o zaman türkiyede satış sitesi bulunmaz
zafer
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 25, 2010, 00:29:36 ÖÖ »

onu niye istemiştir vergilendirmek için 2el telefon stanlar istiyor vergilendirmek için
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: