I_R_on: Bu dediğini elle yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı olamadım

Kutudan çıkarttıklrım oluyor, eklediklerim. Hızlıca bu işlemleri düzenleyecek bir sistem iyi olurdu...Hatta fotoğrafları kutulara attach etmekte iyi olabilir... o barcodelu ürünlerin fotoları gelir karşımıza...
Tam anlamıyla otomatik bir sistem zor ancak saklama kabı / kutu vesaire gibi şeyler çok ise en azından aranan şeyin hangisinin içinde olduğunu bulmayı kolaylaştırır böyle bir sistem. Hatta bu ıvır zıvır için tamamen bu işe adanmış bir oda söz konusuysa telefon yerine bir yere takılmış bu işe adanmış ucuz bir tablet de iş görebilir. Malzemenin fotoğrafları çekildiyse kutuları mıncırmadan birisine de gösterilebilir.
Benim düşündüğüm programa veri girişi şöyle yapılacak. Matruşka modeli de kullanılabilir. Diyelim bir kaç odadaysa ıvır zıvır önce odaları tanımlarsın, sonra odadaki kutuları, hatta iç içe girecek kutular varsa onları da tanımlarsın.
1. Konteyner'in fotoğrafı/fotoğrafları çekilecek, isim verilecek. Anahtar kelimeler girilecek. Mevcut bir konteyner'in içine eklenecekse bu seçilecek veya ana konteyner ise bir üst konteyner seçilmeyecek.
2. Malzemenin fotoğrafı/fotoğrafları çekilecek, isim verilecek. Anahtar kelimeler girilecek. Hangi konteyner içine ekleneceği seçilecek.
Program veri girişi yapıldığında tanımlı printer'a her konteyner için bir QR kod basacak.
Programın ön yüzünde şunlar olacak,
1. Herhangi bir konteyner'ın QR kodunu tarama, içeriğini liste ve fotoğraf galerisi şeklinde gösterme.
2. Konteyner'ları galeri şeklinde gösterme, içeriklerini yine fotoğraf galerisi şeklinde gösterme
3. İsimle/keyword'le arama, çıkan sonuçları galeri şeklinde gösterme.
4. Konteyner'ları, malzemeleri düzenleme. Aktarma, silme vesaire.
Böyle bir programı misal bir emlakçı da kullanabilir, mahalleleri birer konteyner yapıp qr kodlarını masasının üstüne cam altına güzelce yerleştirir, üstlerinde mahalle isimleri ile. Mahallelerin altında da Site'leri yine konteyner olarak tanımlar, en altta da evleri. Müşteriye attraksiyonlu bir şekilde sunum yapabilir böylece.