Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAirsoft ile ilginenlere Hk lisanslı Usp..
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Airsoft ile ilginenlere Hk lisanslı Usp..  (Okunma Sayısı 5104 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 02, 2014, 23:37:07 ÖS »

Merhabalar arkadaşlar geçenlerde hk lisanslı usp satın aldım airsoft için. İki haftada bir yapılan airsoft maçlarına katılmak için bir airsoft silahına ihtiyacım vardı ve bende giriş seviyesi bir tabanca aldım. Kısaca bi kutu açılışına göz attım, ilerde incelemesini çekecegım bahçede <a href="http://www.youtube.com/v/Li5FNhL_4eA&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Li5FNhL_4eA&rel=0</a>

asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 03, 2014, 00:19:35 ÖÖ »

S.a  abi kaça ve nerden aldın acaba

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2014, 00:21:37 ÖÖ »

a.s 230 tl civarı eminönü silahcıların oldugu mercan yokusunun sonundan aldım

asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2014, 00:27:38 ÖÖ »

güle güle kullan abi ben bunun tüfeğini almayı planlıyorum  ama alırken neye dikkat etmem gerek  bilmiyorum

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 03, 2014, 00:30:15 ÖÖ »

Hayırlı olsun ; benimde merak ettiğim bir konu airsoft ; ama hiçbir bilgim yok, edindiğin tecrübeleri bizimle paylaşırsan seviniriz...
alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 03, 2014, 00:40:30 ÖÖ »

güle güle kullan abi ben bunun tüfeğini almayı planlıyorum  ama alırken neye dikkat etmem gerek  bilmiyorum
Airsoft da kullanılan tüfekler genellike elektiriklidir, silahın iç ve arka kısmında bulunur bu motorlar, airsoft tüfek alırken fps ve kozmetiğine bakmanı öneririm

alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 03, 2014, 00:44:08 ÖÖ »

Hayırlı olsun ; benimde merak ettiğim bir konu airsoft ; ama hiçbir bilgim yok, edindiğin tecrübeleri bizimle paylaşırsan seviniriz...
sağolun, airsoft bildiğimiz paintball'ın hardcore versiyonudur, havalı tabancalar ve elektirikli tüfeklerle oynanan düşmanı elemine etme oyunu,sporudur. İstanbulda genellikle haftasonu askerleri adı altında yapılan etkinliklerle can bulan bi hobidir airsoft, kesinlikle koruyucu gözlük ve hücum yeleği giymeniz gerekir. Bir kere vurulduğunuzda oyundan çıkmak zorundasınız. Vurulduktan sonra diğer oyunu beklemenız gerek yada bazı oyunlarda bir süre sonra oyuna girebiliyorsunuz(biraz bekledikten sonra) oyunlar ikiye ayrılıyor birincisi ormanlıkta ve geniş arazide yapılan oyunlar, ikincisi bina içinde yapılan oyunlar. Bina içi yapılan oyunlarda genellike tabancayla oynanır çünkü tüfeklerin atış hızı vs derken kullanılmaz.

xeon83
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Kasım 03, 2014, 01:47:35 ÖÖ »

Hayırlı olsun, airsoftları değilde airgun denen normal havalıları severim. Bu retro işlerinden önce hobimiz oydu. Çok havalı tüfek tabanca geçmiştir elimden. Zamanında her hafta toplanırdık, forumları aktifdir. İlgilenenler airgunturk e bi göz atsınlar..
alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 03, 2014, 11:32:56 ÖÖ »

Hayırlı olsun, airsoftları değilde airgun denen normal havalıları severim. Bu retro işlerinden önce hobimiz oydu. Çok havalı tüfek tabanca geçmiştir elimden. Zamanında her hafta toplanırdık, forumları aktifdir. İlgilenenler airgunturk e bi göz atsınlar..
teşekkürler abi, airgun bir tık daha tehlikeli gibi gözukuyor Kahkaha

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: