Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetVideo : Gelen Paket: Güncel Alışveriş Ve Gelen Hediyeler
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Video : Gelen Paket: Güncel Alışveriş Ve Gelen Hediyeler  (Okunma Sayısı 11754 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 07, 2014, 12:27:57 ÖS »

Hocam master gear converter dan ben de arıyorum. Elinize bir tane daha geçerse haber verirseniz sevinirim.

Ön bilgi olarak (90'ların ortalarında master gear converter sahibi olduğum için söylüyorum); Aslında sms oyunları game gear ekranında oynamak için pek uygun değiller. Televizyon ekranı için tasarlanan karakterler ekranda küçük kalabiliyor. Bu nedenle ben o aparatı kullanırken göreceli olarak büyük karakterler içeren oyunları tercih ederdim. Örnek vermek gerekirse spor oyunları oynarken topu göremeyebilirsiniz. Mickey mouse gibi platform oyunları nispeten daha keyifli olabiliyor (tabi onlarda da size attıkları şeyleri görememe ihtimaliniz var). Tabi GG'a o aparat ve önüne mercek de takarsanız eni kadar bir derinliği ulaşıyor.

Söylediğiniz hususlara deyindim incelmede. Aslında Kaba çekimleri hazır aparatın. Birleştirilmesi lazım sadece. Sizin için kontrol ettim fiyatları ama şu an için hiç uygun fiyatlı yok.

İlginiz için teşekkür ederim. Acelem yok zaten Ben de araştırıyorum.
Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 07, 2014, 13:12:22 ÖS »

Cengiz Hocam, öncelikle şunu belirteyim videolarınızı çok keyifli buluyorum. Facebook sayfanızı da takip ediyorum. Yanlış anlamazsanız video çekimleriniz hakkında ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Elinizde hiçbir şey yokken bence elinizi kadraja sokmazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Yani bu sadece benim düşüncem olmakla beraber eliniz boş halde bir şeyler anlatırken bana şunu anımsatıyorsunuz.

* addams-family-thing-1.jpg (134.54 KB, 800x800 - Görüntüleme: 1359 kez.)

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Kasım 07, 2014, 15:41:49 ÖS »

Cengiz Hocam, öncelikle şunu belirteyim videolarınızı çok keyifli buluyorum. Facebook sayfanızı da takip ediyorum. Yanlış anlamazsanız video çekimleriniz hakkında ufak bir eleştiride bulunmak istiyorum.

Elinizde hiçbir şey yokken bence elinizi kadraja sokmazsanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Yani bu sadece benim düşüncem olmakla beraber eliniz boş halde bir şeyler anlatırken bana şunu anımsatıyorsunuz.

Tesekkurler. Addams family iyidir ya ilk şikayet senden geldi. Dikkat ederim. Ama bi kac bolum sonra bir iki ham goruntu var.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Kasım 07, 2014, 17:12:58 ÖS »

Elsiz olur mu konsept o zaten. Cengiz'in yüzünü görmüyoruz eli anlatıyor. Niyet bu olmasa bile ben bu gözle izliyorum.

Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Kasım 07, 2014, 17:23:12 ÖS »

Elsiz olur mu konsept o zaten. Cengiz'in yüzünü görmüyoruz eli anlatıyor. Niyet bu olmasa bile ben bu gözle izliyorum.
Ne bileyim, bana bir garip geldi. O yüzden şeettim. Söylediğim gibi, bu sadece benim fikrim.

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Kasım 07, 2014, 17:25:16 ÖS »

Teşekkürler.
Ya niyet o aslında. Jest ve mimik yok diye el kol sallıyorum Bence bu tip videolarda kamera önüne geçmek büük ziyanlık bence

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Kasım 07, 2014, 17:27:52 ÖS »

bu akşam atarinin video gelecek söyleyeyim onu da

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW