Gökhan hakkında psikolojik değerlendirme yapmak benim işim olmasa da;
Bu sitenin sahibi,
Bilgisayar müzesi adlı oturumun sahibi,
Çok fazla ve değerli cihaza sahip.
Bana partilerde ve buluşmalarda anlattığı kadarı ile, cihazlar bir kaç yerde duruyor (hırsızlığa karşı bölmüş

Evinde en son bir oda tavana kadar doluydu, kapı kapanmıyordu falan...
Her ne kadar retro işinin bir hastalık olduğu olgunlukları ile konuşsa da, kendisinin durumu vahimdir.
Bizim gibi sürekli amigaya konsola atlamıyor. Hedefleri var, istedikleri var o cihazları bekliyor araştırıyor izini sürüyor ve günü geldiğinde alıyor.
Ama bu işi yıllardır yaptığı düşünülürse senden benden farklı değil.
Bence Gökhan yıllardır elindekileri sergileyememe, 10 sene evvel aldığı aletin artık çalışıp çalışmadığını bilememe, etraf baskısı aile baskısı gibi konulardan muzdarip ruhsal çöküntü içindedir.
Evini satılığa çıkartamamakta, alıcıya bir oda eksik satarım diyememektedir.
Kendisine acil el atılıp müdahale edilmelidir.
Çoluk çocuk derken artık bunca gömü haline getirdiği cihazı tek tek silmeye parlatmaya fişe takmaya vakti yoktur olmayacaktır.
Ak düşmüş sakalları, akıtan kapasitör misali günden güne çoğalmaktadır.
Eski güç derman kalmamıştır. 2-3 cihazı üstüste koyup raftan masaya koymak, her türlü L3-L5 arası fıtık riski yaratmaktadır.
Sonuç:
Bizim buralarda (mesala selamiçeşme parkı), Antepliler yöresel günleri falan yapılır baharda..
Bir hafta sonu boyunca kebaplar baklavalar tam bir şenlik havası.
Aynı şekilde bir organizasyon yapalım.
Tüm bu cihazları bir hafta sonu Gökhanın hayalindeki gibi sergilemeye,
onu seyretmeye gelenlere, Gökhanın istediği gibi, tek tek detaylı anlatmasına yardım edelim.
Gerekirse yurtdışından gömüsünü yaratmakta, temin konusunda yardımcı olan arkadaşlarını davet edelim.
Etkinlik bittiğinde belediye geri dönüşüm araçlarını çağıralım yollayalım herşeyi gitsin.
Bari aramızdan bir kişi kurtulsun şu çöp dünyadan..
O kişi de bize bu dünyada yaşamayı kolaylaştırmış, bizi bir sitede toplamış, commodore.gen.tr kurucusu LW3D olsun.