Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Fitzgerald Molası  (Okunma Sayısı 11409 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 22, 2016, 20:19:11 ÖS »

Bu sene sınava hazırlanan biri olarak benden sana tavsiye disiplinin sakın ama sakın bozma ygs ye 1,5 2  ay kaldığı döneme kadar yazdan başlamış olduğum çalışmamı kendime göre güzel denebilecek şekilde götürüyordum ama belli bir zaman sonra vücudum tıkladı ve dayanamadım tempom düşmeye başladı,ygsye kadar idare ettim ama lys sınavına 1 aya yakın kaldığı şu dönemlerde ders çalışmak tam bir eziyet oldu eylül ekimde günlük olarak çalışmaya harcadığım vakti artık harcayamıyorum, disiplin dediğim gibi çok önemli birde bu kadar şeyden sonra senin soğutmak istemem,senin okul hayatını bilmem ama normalde ben bu seneye kadar sınavdan sınava çalışan bir tiptim alışkın değildim bu yoğunluğa.
Birde son birkaç şey diyeyim hobilerini sakın bırakma birde ygsye fazla çalışma o kadar çok çalıştım fakat emeğimin karşılığını alamadım (alan insan çok nadir oluyor) sonuç lys %100 yetiştiremeyeceğim
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 22, 2016, 20:20:37 ÖS »

Aslinda planim LYS'ye girmek yerine MSGSU End. Tas. sinavini kazanmak. Simdiden kursa basladim. YGS gerekiyor bir tek herhalde.

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 22, 2016, 20:21:17 ÖS »

Bu arada sormak istediğin merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin elimden geldiğince cevaplarım
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 22, 2016, 20:22:49 ÖS »

Aslinda planim LYS'ye girmek yerine MSGSU End. Tas. sinavini kazanmak. Simdiden kursa basladim. YGS gerekiyor bir tek herhalde.
Açılımı ne oluyor bu MSGSU nun Kahkaha birde dalın nedir
cinar
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mayıs 22, 2016, 20:23:14 ÖS »

Mimar Sinan Guzel Sanatlar - Endustriyel Tasarim Kahkaha

C64C | SwinSid | IRQHack
IIgs | ROM03
R1200 | Stok
A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
Stewie
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2016, 20:26:30 ÖS »

Mimar Sinan Guzel Sanatlar - Endustriyel Tasarim Kahkaha
Valla böyle bir bölümden bile haberim yoktu desem yalan olmaz , tahminimce ygs için fazla yüksek bir sıralama istemez aynı zamanda yetenek sınavıda vardır güzel sanatlar ve spor ile ilgili branşlarda yetenek sınavınada giriliyor diye biliyorum
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Mayıs 23, 2016, 11:17:27 ÖÖ »

MSGU'nin yetenek sınavları zorlu geçer. Ne tarz şeyler istediklerini öğrenip sıkı hazırlanmalısın. Kendine güzel bir hedef koymuşsun. Hedef belirlemek başarmanın yarısıdır derler. İnşallah tamamına erdirirsin.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: