Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet-Bitti- Ankara Buluşması! 2016 (16 Ekim Pazar)
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: -Bitti- Ankara Buluşması! 2016 (16 Ekim Pazar)  (Okunma Sayısı 72998 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #45 : Ekim 12, 2016, 20:19:06 ÖS »

İçecek, yiyecek fiyatları da makul. Garsonlar peşin çalışacak.
Benim hesabı ibeser'e kitlerim diyordum, tecrübeli organizasyoncu önlemini almış Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Ekim 12, 2016, 20:32:03 ÖS »

Benim hesabı ibeser'e kitlerim diyordum, tecrübeli organizasyoncu önlemini almış Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Ahahahah. Abi, kolayı var. Birine kendi adına sipariş verdir, çok şıkıştım, geliyorum birazdan beyler diye kaç Kahkaha

Bu arada @yavuzg ustadan ses yok. Geliyor mu o da?

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Ekim 13, 2016, 10:12:05 ÖÖ »

netekim ben de katılma isteyimi tüm dostlara deklare ediyorum..
Listeye ve WhatsApp grubuna ekledim!

Ahahahah. Abi, kolayı var. Birine kendi adına sipariş verdir, çok şıkıştım, geliyorum birazdan beyler diye kaç Kahkaha

Bu arada @yavuzg ustadan ses yok. Geliyor mu o da?
Yahu gelin de gerisini hallederiz
Yavuzg konusu kendisi gibi gizemli.. geleceğim demiyor.. gelmiyorum da demiyor Gelirse büyük şeyler olabilir.(!)

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Ekim 13, 2016, 11:28:21 ÖÖ »

Efsane buluşma olacak anlaşıldı... İstanbul tayfası olarak ibeser'in organizatörlük yeteneklerini geçmemiz mümkün olmaz ama... Arayı soğutmamakta fayda var..

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Ekim 13, 2016, 12:13:26 ÖS »

İstanbul tayfası da gelsin, Çakma Demo Parti olur

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Ekim 13, 2016, 13:07:16 ÖS »

Efsane buluşma olacak anlaşıldı... İstanbul tayfası olarak ibeser'in organizatörlük yeteneklerini geçmemiz mümkün olmaz ama... Arayı soğutmamakta fayda var..

Abi sizin oralarda daha güzel şeyler oluyordu... Artık başkente bekliyoruz sizleri de

İstanbul tayfası da gelsin, Çakma Demo Parti olur
Demo parti olacaksa pavyonda yaparız

CM
Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : Ekim 13, 2016, 14:11:01 ÖS »

Fitzgerald' ın yaşı tutmuyor da arasalkan' ın tutuyor mu acaba. Girişte kimlik kontrolü yapılsın bence, sonra reşit olmayan birini alıkoymaktan başınız ağrımasın.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #52 : Ekim 13, 2016, 14:35:27 ÖS »

Fitzgerald' ın yaşı tutmuyor da arasalkan' ın tutuyor mu acaba. Girişte kimlik kontrolü yapılsın bence, sonra reşit olmayan birini alıkoymaktan başınız ağrımasın.
Sanırım Aras'ı tanımıyorsun?
Adam evli barklı ve 35 yaş üzeri... Sen Aras'ları karıştırdın sanırım. Girişte kimlik kontrolü değil, direkt kemik kontrolü de yapacağız. Yaşı büyük, kemikleri küçük varsa onu da almayacağız  Kahkaha 
« Son Düzenleme: Ekim 13, 2016, 16:37:28 ÖS Gönderen: ibeser (Ayak Takımı) » Logged

arasalkan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Ekim 13, 2016, 18:15:57 ÖS »

arasalkan burada heeey...Burada eski bir kayıt olmama rağmen ilk kez bir forum hareketindeyim diyebilirim sanırım Daha önce ismi lazım değil bir forumda sırf bir şey almak için bulunmuştum.Ama artık fikir paylaşımı olarak ve en fazla da Atari için buradayım.Satışlarımı da sadece buradan ve facebook ta arasinyeri kullancağım.Merhaba demek için burası da uygundur sanırım.Dolayısıyla merhaba ve buluşmayı da dört gözle bekliyorum
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #54 : Ekim 13, 2016, 18:39:50 ÖS »

Aras biz seni tanıyoruz ama sanırım forumda tanımayan arkadaşlarda seni tanımak isteyecekler, nasıl çılgın bir Atari sevdalısı olduğunu bilmek isteyeceklerdir... (Türkiye de Atari 2600 denilince akla gelen ilk isim - en azından benim aklıma)

Aşağıdaki forum bölümünde inceden bir selam verip bir şeyler yazarsan güzel olur... (yaş bilgisini unutma )
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?board=4.0

yunusemre
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Ekim 13, 2016, 22:10:33 ÖS »

arkadaşlar cümleten merhaba ben Yunus Emre foruma da yeni katıldım bu ilk mesajım. Pazar bir aksilik olmazsa geleceğim ben de.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #56 : Ekim 13, 2016, 22:32:55 ÖS »

Pazar günü sayımız 19 gözüküyor. İsimlik ve diğer ıvır zıvırları hazırladım. 16:00'da ahaliyi bekliyorum. yunusemre ve diğer arkadaşlarımızın da katılımıyla güzel bir gün geçireceğiz. Sürprizlere hazır olun...(!)

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Ekim 14, 2016, 00:29:37 ÖÖ »

Yahu gelin de gerisini hallederiz
Yavuzg konusu kendisi gibi gizemli.. geleceğim demiyor.. gelmiyorum da demiyor Gelirse büyük şeyler olabilir.(!)

Sanırım geliyor O da.

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=13174.msg154181#new

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #58 : Ekim 14, 2016, 07:45:59 ÖÖ »

@Agony tamam çaktırma... izdiham olmasın

CM
Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : Ekim 14, 2016, 09:15:26 ÖÖ »

Sanırım Aras'ı tanımıyorsun?
Adam evli barklı ve 35 yaş üzeri... Sen Aras'ları karıştırdın sanırım. Girişte kimlik kontrolü değil, direkt kemik kontrolü de yapacağız. Yaşı büyük, kemikleri küçük varsa onu da almayacağız  Kahkaha 

Hee hee hee, Aras' ı tanıyorum tabi, hem de birçoğunuzdan daha fazla. Fiziki yaşı tutuyor olabilir ama ruhu hala çocuk, buna dikkat çekmek istemiştim.

Fitzgerald yaşın tutmuyor olabilir fakat bu parti kaçmaz, ben senin yerinde olsam alır babamı yanıma giderdim. Babanın yanında sana birşey söyleyecek değiller ya.
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: