Selam arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere

kendimden biraz bahsedeceğim. 1982 doğumluyum. Almanya'da küçük bir kasabada doğdum. Babam Almanya'ya işci olarak gitmiş o dönem. O dönemlerde takribi ben 4-5 yaşlarındayken Almanya'da Şirinler ve bildiğimiz bütün seri çizgi filmlerin ilk bölümleri yayınlanıyordu. Ben onlarla büyüdüm. Renkli televizyon ben doğduğumda vardı Almanya'da. Godzillalar, kingkonglar, red baronlar transformerslar alabildiğine rengarenk ve curcuna doluydu ortam. Micheal Jackson Bad albümünü çıkarmış her yerde bize küçük yaşta break dansı yaptırıyorlar

Ateri salonları var Almanya'da o dönem acayip popiler. İlk defa 1988 di sanırım çok küçüktüm. Bir uzak doğulu arkadaşımın evinde ateri gördüm ama ufak ve açık renkli bir cihazdı. O zamanlar kimse de görmemiştim. Derken 89 larda Memleketime döndüm. Ne göreyim

trt 1 hatta renki tv bile yeni çıkıyor gibiydi. Millet sokaklarda

küfür gırla

Bir şok yaşadım doğrusu

Hala atlatabilmiş değilim gerçi. Neyse. Babamlar o zaman ben okula başlamıştım commodore 64 getirmişlerdi yazın. ilk Commodore ile tanışmam bu şekilde oldu. Amcam da video dükkanı açmıştı tabi almanyadan video oynatıcılar katlı teypler var evde. Sürekli amcamın dükkandan anime alıp izliyodum. Tabi arada ...

görüyoduk yani. 1993 tu galiba, bir arkadaşımdan şuan evimde olan Amiga 500'ümü aldım. 512 kb idi. Çok az oyun çalıştırıyordu ve o oyunlardan biride Another Worlddu. Oynadığım ilk Amiga oyunudur ve hiç unutamam. Hayatımın sonraki dönemleri berbat

Ergenlik, sonra fakirlik meslek lisesi

kabus inflamesler, tiamatlar dönemi. O dönem tek hatırladığım müzik grupları kurup takıldığımdı. Sonrasında babam elektrikçi olacaksın elin meslek tutsun dedi. İlk yaz stajında ben bu işi yapmam dedim. Tasarımcı olacağım dedim evden kaçtım

yok öyle olmadı da ona benzer bir durum oldu. Milleete söylemeden gsf ye hazırlandım ve kazandım. O dönem şanslıydım bizim jenerasyon abileri ondan çok severim. Beni hiç karşılık beklemeden eğitmişti. Sayesinde elim ekmek tutuyor şuan. Böyle bişey işte. Şirinlerin çok etkisinde olduğum için hayata bakış açım biraz komünist ve biraz sevgi dolu

yanlış anlamayın tamamen bana aşılanan olaylardan ötürü

Saygılarımla