Ozan (aykiri1) Amiga konusunda deneyimi varmı bilmediğimden sanırım unuttum. Kapasitör değiştirmek onun için iş değildir...Halleder. Oyun konsolları konusunda, özellikle Dreamcast modundan sonra gözüm kapalı yardım isteyeceğim bir arkadaşımız (bu arada toplantıya 2 bozuk MVS getirip, onları geri eve götürmüş olmam, Ozan'a göstermemiş, hatta vermemiş olmam akıl alır gibi değil... Hatta şu anda aklıma geldi

Ozan'ı hiç tanımazdım. Hatta forumdan ziyade sahibinden'deki ilanından ulaştım. Dreamcast'im için dreamshell bios modu yapabileceğini söyledi. Pek de tanımıyorum ya pek güvenemedim ama dedim forumda da hesabı var (ismi de garip aykiri1) herhalde bir şey olmaz

Yolladım adresine hem para hem de dreamcastimi

Yollamadan da dedim ki "benim alet ntsc, elinde 110-220 converter yoksa onu da yollayayım yoksa nasıl yapacaksın işlemlerini"
o da şu an yok onu da yolla dedi. Beni aldı bir korku

Habire bişiler yolluyorum gibi hissediyorum

Sonra dedi ki "İstersen cihazı modlayayım 220V çalışsın, direkt fişe takar çalıştırırsın ücreti şöyle olur..." haydaaa dedim kıllandım habire para yolluyorum

))
üstüne dedim ki aletin bios pili bitik ama değiştirmek için sökemedim yapışık gibi. dedi onu da sana söküp takılabilen olarak modlayayım. haydaaaaa kıllanma son safhada

Dedim ne zamana bu işler

dedi 1 hafta sürebilir. Cuma yollamıştım.
Salı kargo elime ulaştı. Yıllardır garip converterlarla korkarak oynadığım aleti cart diye elektrik fişine takıp açınca ohhh be dedim

Not: Modu aletin lensi düzgün okumuyor diye yaptırtmıştım ama geldiğinden beri lens sorunsuz çalışıyor

Bir şey yapmadığını söylüyor ama bence dokunması bile yetmiş alete

Hizmetini herkese tavsiye ederim

Aynı şekilde amiga konusunda da Amigateknik (şafak) arkadaşımıza A1200 kapasitör değişimi/bakım ve ide cf kart için başvurmuştum. O da harika temiz iş çıkarıyor.
Bence bu arkadaşlar bir fiyat listesi yapıp paylaşmalılar. Onun altından herkes istediği hizmet için faydalanır.