Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetTURK . NET ile ilgili tecrübeleriniz.
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: TURK . NET ile ilgili tecrübeleriniz.  (Okunma Sayısı 12385 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ifteri61
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 16, 2017, 15:27:27 ÖS »

değerli arkadaşlar merhaba.
uzun süredir TTNET abonesiyim. yani internet hizmeti vermeye başladıkları günden beri.
kavga dövüş tanıdık vs derken binamıza bir fiber kutu koydurttum 8 ay önce.velhasıl şu anda aktif oldu.
Benim taahütlü tarifem biteli uzun zaman olduğu için aylık 8mbit ADSL 110tl civarı ödüyorum telefon dahil.

şimdi Turk.NET in tarifelerini gördüm.
75gbit hız destekliyormuş benim hat.150gb AKN ver aşınca 25mbite düşecekmiş:)

hep biz kazık yiyecek değiliz ya TTNET ten rövanşı alayım diyorum.yoksa yine TTNET ten devam edeceğim.

TURK.NET kullanan değerli arkadaşlardan yardımlarını ve görüşlerini bekliyorum.

buna istinaden gerekli aboneliği yapacağım.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2017, 15:32:46 ÖS »

Ben kullanıyorum oldukça memnunumda... Süper hızlar göremedim...yani 2.5-3MB/sn indirdiğim oldu... Ama yalınADSL ücretiydi, osuydu busuydu hiç alakam olmuyor...59TL ödüyorum...ve en güzel özelliği taahüt yok... Yarın başka bir servis sağlayıcıya geçmem için ödeyeceğim bir ceza yok...

amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 16, 2017, 15:51:45 ÖS »

Biz işyerine aldık Turk.Net, merkezimizi taşıdık geçen ay, eski yerimizde Turksat vardı (uydunet) çok memnunduk ancak taşındığımız yerde altyapı olmadığı için mecburen başka arayışlara girdik, aynı binada TTNet kullananlar hiç memnun değil, Turk.Net ile çok hızlı bir şekilde başvuru yaptık, internetimiz açıldı. 50 Mbit destekliyor dediler ancak 30 mbit civarlarında hız alıyoruz (binada ttnet kullananlar 10 mbit civarı alabiliyor maksimum, aynı altyapıda nasıl oluyor bilemiyorum), 150 gb adil kullanım kotası var, bu da TTNet'e göre avantaj.
En önemlisi taahhüt olmaması, Türksat'a altyapı için başvuru yaptık, gelme ihtimali var dediler. Olursa iptal eder uydunet'e geçerim Kahkaha
integer
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 16, 2017, 17:38:44 ÖS »

6 aydır Turknet kullanıyorum. Şu an için memnunum.

Turknet diğer internet sağlayıcılarından farklı olarak ön ödemeli olarak çalışıyor bu nedenle ilk önce faturayı ödüyorsun sonra kullanıyorsun.
Tahahhüt yok, 150 gb akn veriyor 1000 dk telefon konuşması veriyor ve 59,99 tl
Benim abone olduğumda 1 ay bedava kampanyası vardı şu an 4*50=200 gb akn veriyor. Ayrıca eğer altyapı destekliyorsa yani bağlı olduğunuz santralde turknet sunucusu varsa akn sınırsız.

Bunlar olumlu tarafları gelelim olumsuz taraflarına:
Abonelik için kargo ile evrak göndermeniz gerekli buda kargo sözleşmeniz yoksa 19 tl tutuyor.
Eğer sorunsuz bağlanabilirseniz rakipleri yok ancak sorun oldu yandınız çünkü teknik sorunlarla ttnet saha ekibi ilgileniyor. Ve çok ilgili değiller. Müşteri hizmetleri kayıt almaktan başka işe yaramıyor.
Abonelik için sanal kredi kartı verin derim çünkü kafalarına göre para çekebiliyorlar. Örneğin ben sanal kart verdim kullanıma kapattım. Ayın 20 si son ödeme tarihi olmasına rağmen ayın 5-6 sında kredi kartınızda sorun var çekemedik diye mesaj atıyorlar.
İlk ay fatura fazla geldi düzelttirdim ikinci ay yine fazla geldi itiraz ettim ertesi aydan düşeceklerini söylediler ve ertesi ay fatura fazla miktar kadar düşüktü.  Bu nedenle faturaları takip edin otomatik ödemeye verip bırakmayın.
Ayrıca akşam saatleri ping yüksek olabiliyor.
İlk bağlattığınızda hızınız yavaş olabilir müşteri hizmetlerini arayıp yükseltin. Benim ilk hız 2 mbitti  aradım 11 mbite yükselttiler tekrar aradım kaldırmaz filan dediler ama ben şansımı denemek istiyorum dedim 16mbir yaptırdım 6 aydır bir sorun yok.
ifteri61
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Haziran 24, 2017, 23:57:01 ÖS »

merhaba değerli arkadaşlar.
sizden aldığım bilgiler doğrultusunda TURK.NET e geçtim. hepinize teşekkür ederim.
hayatımda bu kadar sorunsuz ve problemsiz bir geçiş hiç yapmamıştım.gerçekten herşey olması gerektiği gibi.
60tl şu anda 75mbit vdsl alıyorum.sorunsuz. ne kesilme ne hattan düşme.
düşünenlere kesinlikle ama kesinlikle tavsiye ederim.
ttnette 240p de anime izleyemiyordum şimdi ise herşey fullhd:)

Bu vesile ile de bayramınızı kutluyorum. hayırlı bayramlar...
canorhan78
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2017, 00:07:38 ÖÖ »

4 sene olacak sanırım sorun yok. ev telide turknet tek fatura . tavsiye.
Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2017, 22:32:25 ÖS »

bende vdsl2 modem var bir çoğunu sattım
alanlarda genelde türknet için aldılar bağlantıdan memnun olduklarını biliyorum. fiyat performans olarak çok iyi tavsiye ederim
emintolga
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2017, 23:30:01 ÖS »

Ben başvururken kargoyu PTT Kargo ile yollamıştım, çok daha ucuza göndermiştim. Bir de abonelik için aradıklarında verdiğim kredi kartından uğraşmalarına rağmen bir çekim yapamamışlardı. "Sizi şimdilik kredi kartsız abone yapalım, bekletmeyelim, sonra kredi kartınızı müşteri hizmetlerine tanımlarsınız" demişlerdi. Hiç uğraşmadım bir daha. Her ayın 2sinden sonra önceki ayın faturası, son ödemesi ayın 20'si olarak geliyor. Ben 15-20'si arası banka kartımdan websitesinde ödeme yapıyorum. Böylece otomatik ödemede fazla çekim sürprizi olmuyor Normalde otomatik çekim yapamadıkları için ilk abonelik kaydında banka kartı kabul etmiyorlar, illa kredi kartı istiyorlar. Böyle olsun isteseniz hayatta yapmazlar. O yüzden ellemiyorum, karışmıyorum. Ama ödemeyi de 1,5 senedir hiç aksatmadım Kahkaha

Tanar / CLIQUE
*C64 | C64C | 1541-II | Dataset | MultiIce III | Expert | SD2IEC | IRQHack64 | Lightpen
*PS3 Slim | 500GB | Multiman
*PSP 1000, 3000
burcincerci
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 27, 2017, 22:04:06 ÖS »

6-7 aydır türknet'e geçtim. 59tl mis gibi tarife. verdiği 1000dk heryöne telefon ile ailem beni yurtdışında olduğum halde arayabiliyor. kotası 150gb konsolunuz yoksa gayet yeterli geliyor.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 21, 2023, 16:34:36 ÖS »

3-4 aydır TurkNet'teyim, ibo sağolsun güzel bir internet deneyimi yaşadım ama sorun şu ki birkaç ay içinde önce 169 TL, sonra da 249 TL oldu TurkNet fiyatları. Ne düşünüyorsunuz?
haydar_abi
Uzman

İlla ki Amiga

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ocak 21, 2023, 17:05:48 ÖS »

Ben 169 tlden 10 peşin üçtaksit ödedim 10 ay boyunca fiyat sabit. Diğerleri de zam yapıyor.

Amiga fanatiği.... 
Amigalıktan çıkmış Amigalar....

Amiga 1200 + Vampire V1200
LG 24MA53 TVMonitör
Amiga 500 Plus +TerribleFire030 64MB+16 GB CF
Amiga 2000
Amiga 500 + 1MB Çip + 9.5 mb FastRAM + Internal GOTEK + 4GB CF HDD
2 Casper M989A Monitor
Commodore64
Exu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 21, 2023, 18:18:21 ÖS »

turk.net benim gözümde şerefsizin önde gidenidir. 3-4 sene kullandım 2-3 kişiyi de kazandırdım.
Geçen Ağustos ayında tüm paketler maximum hız tek tarife diye bişeye geçtiler, evde 50mbit e kadar kotasız kullanıyordum. 89 tl den 169tl ye fiyat arttırıp hızımı 32mbite indirdiler. Onda da 27-28mbit alıyordum. Şikayet oluşturunca bölgenizde max. hız 32mbit destekliyor cevabını aldım.
Şans eseri Gıbır neti keşfettim. Şimdi 47mbit bağlantıyı 110tl ye alıyorum. Bedavadan biraz pahalı ve pek sıkıntı çıkartmıyor.

Bir kadının tepesini attıracak kadar çok RETRO EŞYA barındırabiliyorsan ve hala evliysen, O zaman kralsın...
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2023, 22:10:00 ÖS »

altarnatiflerine göre hız ve fiyat olarak en iyisi benim bulunduğum bölgede daha ucuzu veya daha hızlısı yok çok memnunum. eleştiricek bir şeyde yok teknik destekte gayet iyi iyiki varlar yoksa işimiz çok zordu
Commandate
Üye

Ruhunu Dinle O kalbine Giden yolu BulacaktÑr

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ocak 22, 2023, 01:53:06 ÖÖ »

bende türknet kullanıyorum 250 tl yaptılar hemen milinicom a geçtim 169 tl , bu kadar pahalı ve yetersiz bir internet sağlayıcısı görmedim lanet olsun turk net e

cidocego
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 22, 2023, 09:07:04 ÖÖ »

Dün benim arkadaşımda aynı şeyden bahsetti. Çok ksa sürede bu kadar zam yapmak insafsızlık. Sonuçta çok sayıda insana verilen bir hizmet sürümden kazanmak yerine çokça kazanmanın peşindeler.  Ekmeğe 5 tl iken 25 tl demek gibi birşey bu.

RoborG
-Commodore PC10-III, 12" Monochrome Monitör,5.25 360 KB FDD
-P3 450 CPU, 128MB SD-Ram,80GB HDD, 32X Creative infra, 5,25" Audicom-727 PC Kasetçalar
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: