Forumda pek yazmasa da, bizimle olan, özelden sorunlara çözüm üreten/ destek olan arkadaşlarımız da var diye içimden geçirmiş, aklıma ilk siz gelmiştiniz. Hatta özelden mesaj atsam hal hatır sorsam diye düşündüm. Bu detaylı ve uzun(uzun olması en makbulu), güzel tanışma mesajınız görünce çok mutlu oldum... Size hoş geldiniz demek pek doğru olmayacak... Uzun zamandır nerelerdeydiniz ? diyeyim

Çok teşekkür ederim Gökhan abi, sizden bunları okumak beni onura etti. Özel mesajınız her ne sebeple olursa olsun beni mutlu eder. Uzun zamandır pusudaydım, İlker bir gün bir kıvılcım çaktı buradayım, diyerek gerisini yüz yüze tanışacağımız ana bırakıyorum

Ayrıca böylesine eşsiz bir sitenin varoluşuna önderlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Sevgiler, saygılar.
Hani sektörün gereği seminerlerde etkinliklerde o bir kişiyi hep görürsün ama aynı şirkette değilsinizdir tanışmamışsınızdır. Ama tanırsın bilirsin. Sonra bir gün sizin şirkete başlar ve İK uzmanı gelip size onu tanıştırır ama siz sanki daha önceden tanışıyor gibisinizdir

Sanki o anı yaşadım

Kurgu nefis olmuş sevgili Oğuzhan, sana bu şekilde bir his yaşatmak beni çok mutlu etti

En kısa sürede tanışıp sektör hakkında sohbet etmek üzere

Welcome on board
Ankara buluşmasına gelebilir miyim bilmiyorum ama İstanbul buluşmasın da olacak gibiyim. Genelde buluşmaları kaçırmamaya özen gösteriyorum. Tanışmak için sabırsızlanıyorum. Sevgiler.
Teşekkürler sevgili Eşref, yüksek enerjin foruma adeta can katıyor

En kısa sürede tanışmak üzere. Sevgiyle kal.
Aramıza tekrar hoş geldin Anıl.
Seninle fiziksel olarak tanışacaklar listesine beni de ekle. 7 Nisan'a az var ona göre

Güzel bir taşınma yazısı olmuş.
Hoş bulduk İlker bro. Listenin başında sen varsın

Dansözleri bagaja atıp geliyorum

Yakın takipçim de varmış, çok sevindim

Hoşgeldiniz
Hoş bulduk appiah4, haberin yok ama bence çok fazla takipçin var

Selamlar, hoş geldin. Forumda son zamanlarda pek aktif değilim o yüzden mesajını ve adımın geçtiğini gördüğüm için şanslıyım sanırım.
Hoş bulduk Cengiz. Asıl bir şekilde retro dünyama dokunduğun için ben şanslıyım. Bir gün tanışabilmek ümidiyle, selamlar.