Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Webcam ve normal kameralar  (Okunma Sayısı 8534 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 30, 2020, 01:16:37 ÖÖ »

Abi bence bir de Microsoft LifeCam  serisine bak derim. Zamaninda bendeki LifeCam stdio modelini abuk bir fiyata satmistim. Satmaz olaydim. Native1080p, Autofocus, netleme, auto white balance gibi normal kameralarda bulunabilen cok kullanisli ozellikleri vardi. Sifirlari da fazla pahali degilmis.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
F_P_G_A
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mayıs 30, 2020, 10:02:37 ÖÖ »

Ben de iki buçuk ay önce evden çalışmaya başlayınca aynı durumdaydım.

Firewire çıkışlı bir Sony Handycam im var 15 senelik. Çok eskiden webcam olarak kullanırdım, firewire ile.. zamanındaki en kaliteli webcamdan iyi görüntü verirdi, autofocus da artısı.

Şimdi laptop kullanıyorum, firewire yok. SJCAM SJ7 action cam'im var, video streaming desteklemeyi bırakmış SJCAM.

En sonunda Logitech C920S Pro aldım.
Ufak bir tripoda taktım kullanıyorum haftalardır. Fiyatı 950TL idi, memnunum ama sanırım hala bahsettiğim Sony Handcam daha başarılıydı. Dynamic Range olarak özellikle arkanızda pencere filan varken çok yeterli değil gibi geldi veya exposure ayarını akıllı bir şekilde yapmıyor..

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 10, 2020, 23:20:27 ÖS »

Temiz HDMI çıkış veren bir kameranız varsa aşağıdaki USB dongle hakkında güzel şeyler yazılıyor. Gecikmesi oldukça düşük ve kameranızı webcam gibi kullanmanıza izin veriyor. Aliexpress'de de varmış. 10-15 USD.

https://www.ebay.com/itm/174280149984

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: