Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelBlood Money Oyununun giriş demosu... - video -
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Blood Money Oyununun giriş demosu... - video -  (Okunma Sayısı 7278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 28, 2006, 00:42:32 ÖÖ »

Blood Money giriş demosuyla bizlerin bir zamanlar en sevdiği oyun olmuştu. En azından introsuyla Oyunu hiç oynamadım desem yeridir. Ama şimdi basit görünen bu girişi kaç defa izledim, izlettim youtube'de rastlayınca siteye ekleyelim dedim...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 28, 2006, 08:43:57 ÖÖ »

Bence Amiga'nın (hatta diğer sistemler de dahil) en zor oyunlarından biriydi ama efsanevi giriş introsu, güzel grafikler ve müzikler nedeniyle inadına oynardık, trainer ile dahi bitirmesi sabır isterdi. DMA'ya sükse kazandıran ilk oyundu bence (Öncülü Menace, zamanında silik kalmıştı biraz). Türü de shoot'em-up-down-left-right idi
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 28, 2006, 12:27:55 ÖS »

Zor oyun diyince aklıma gelen ilk shoot'em up "Disposable Hero". Çok  güzel grafik ve görüntüleri olmasına rağmen zorluğu nedeniyle sanırım pek tutmadı Pekte oynayamadım

http://www.amigachapterone.com/amiga/tests/disposablehero.htm

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 28, 2006, 12:59:47 ÖS »

"disposable hero"nun girişindeki introda birisi bilgisayara emirler girer. Yani komutlar ekranda sanki klavyeden birisi yazıyormuş gibi tek tek farklı aralıklarla belirir. bu fikir okadar hoşuma gitmişti ki o zaman yazdığım her küçük oyuna ve demoya eklemiştim.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 28, 2006, 15:10:55 ÖS »

Disposable Hero'yu da unutmak mümkün değil tabi ki. Amiga'nın görkemli yıllarının son dönemindeki en iyi 2 shoot'em-up'dan biriydi (diğeri Banshee), sonrasında kayda değer bir shoot'em-up hatırlamıyorum. Uzun süre D-Hero adıyla beklemiştik, programcı ekip de 'Dutch' olduğundan başlangıçta 'Dutch Hero' olarak bekleniyordu. Sonradan ismi değiştirilerek piyasaya sürüldü. Ana programcı 'Mario van Zeist (Radwar)' olunca kaçırmamak gerekiyordu tabi ki.
Ama bu oyunda trainer'siz birkaç düzey geçmek mümkündü, zor olmasına karşın yine de trainer'siz oynanabiliyordu. Blood Money kadar zor değildi.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Kasım 28, 2006, 15:33:18 ÖS »

ben beceriksizmişim demek Ben pek oynayamadım Disposable Hero'yu. Ama Banshee bence çok iyiydi. Laf lafı açıyor başlık nerelere gitti

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: