Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetOctopus Arcade Fight Stick - Joystick değil Silah!
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Octopus Arcade Fight Stick - Joystick değil Silah!  (Okunma Sayısı 3098 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ssaylanc
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 07, 2024, 21:16:08 ÖS »

Elinize sağlık, gurur verici bir olay bence yaptığınız iş. Bol satışlar dilerim size.
Sitenizde alışveriş seçeneklerinde Türkiye yok, Türkiye'de satışa sunmayacak mısınız?
muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 07, 2024, 21:18:13 ÖS »

ben bir tane almak isterim
Oğuzhan
Uzman

There's no place like 127.0.0.1

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 07, 2024, 21:49:57 ÖS »

ben bir tane almak isterim

https://www.indiegogo.com/projects/octopus-arcade-stick-multi-platform-mastery#/

linkten alabilirsiniz.

300usd. indirimde şu an.

Amiga 500/500+/1200
Commodore 64
Atari 1040STe/Falcon 030/Jaguar/2600
Roland MT-32 Rev.A&B/SC-88/SB-55/MT300s
Sony PS 1-2-3-4-5/PSP/PVM 20"/9"
Sega SMS1-2/MD2/Saturn/Dreamcast/GG
Nintendo NES/SNES/DMG/GB Color/GBA SP
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 08, 2024, 00:45:05 ÖÖ »

Arkadaşlar durum şu.
İmalat aşamasında bir çok parça Çinde yapılıyor. Bazı parçalar ise Türkiyede üretiliyor. Fakat montaj kısmı ne yazık ki USA'de olacak. Türkiyenin gereksiz gümrük politikaları yüzünden bu şekilde bir operasyon kurduk ne yazık kı.
Yani indiegogo üzerinden alsanız bile ürün USA üzerinden size kargolanacaktır. Bundan dolayı kendi websitem üzerinden TR seçeneğini kaldırmış bulunmaktayım
dodogildo
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 08, 2024, 06:55:05 ÖÖ »

Harikaymış. Peki MiSTeR ile test edildi mi? (Latency  durumunu merak ettim)

Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 08, 2024, 09:23:51 ÖÖ »

Mister üzerinde Xbox360 ya da PS4 Controller gibi çalışıyor sorunsuz bir şekilde.

Latency Testi bizzat kendim yapmadım. BROOK Firması ile ortak PCB ürettiğimiz için genel olarak latency problemi olmayacaktır.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ekim 08, 2024, 09:29:05 ÖÖ »

müthişsin! umarım satışlar da istediğin gibi olur. çok emek harcadın bu işe, eline sağlık...

Umarım turnuvalarda "pro" ların elinde görüp (ki yakışır) biz de gurur duyarız!!!

arkadaşlar, bu ürün yunus emre'nin çok uzun süredir üzerinde çalıştığı bir proje ve DIY "hobby" tarzı bir şey değil, tamamen tasarım, imalat, ihracat, lojistik vs vs bir sürü parti ile kusursuz bir organizasyon çalışmasının eseri "pro" klasmanında bir ürün... bu sebeple performansı, dayanıklılığı ve elbetteki fiyatı da o seviyede

tekrardan tebrikler dostum, sendeki azim ve kararlılığı taktir ediyorum

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ekim 09, 2024, 00:00:20 ÖÖ »

Harika görünüyor Yunus. Başarılarının devamını dilerim... Ürün olarak kalitesine, başarısına şüphem yok. Fakat kampanya olarak, sosyal medyayla olsun, camiadan etkili kişilerin yorumları/incelemeleri olsun çok başarılı olduğunuzu düşünüyorum. Tanıtım için hazırladığınız kısa film bile tek başına takdiri hak ediyor... Nazar değmesin...

Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 09, 2024, 10:49:39 ÖÖ »

müthişsin! umarım satışlar da istediğin gibi olur. çok emek harcadın bu işe, eline sağlık...

Umarım turnuvalarda "pro" ların elinde görüp (ki yakışır) biz de gurur duyarız!!!

arkadaşlar, bu ürün yunus emre'nin çok uzun süredir üzerinde çalıştığı bir proje ve DIY "hobby" tarzı bir şey değil, tamamen tasarım, imalat, ihracat, lojistik vs vs bir sürü parti ile kusursuz bir organizasyon çalışmasının eseri "pro" klasmanında bir ürün... bu sebeple performansı, dayanıklılığı ve elbetteki fiyatı da o seviyede

tekrardan tebrikler dostum, sendeki azim ve kararlılığı taktir ediyorum

Çok teşekkür ederim abi sağolasın. Biraz zorlamış olsa da sonuç çok içimize sindi. Yurtdışından gelen olumlu yorumlar da mutluluk veriyor açıkçası. Daha iyilerini yaparız inşallah hep birlikte.
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 09, 2024, 10:50:20 ÖÖ »

Harika görünüyor Yunus. Başarılarının devamını dilerim... Ürün olarak kalitesine, başarısına şüphem yok. Fakat kampanya olarak, sosyal medyayla olsun, camiadan etkili kişilerin yorumları/incelemeleri olsun çok başarılı olduğunuzu düşünüyorum. Tanıtım için hazırladığınız kısa film bile tek başına takdiri hak ediyor... Nazar değmesin...

Çok teşekkür ederim Gökhan Abi.

Yeni iş ile eski işi birleştirince güzel bir reklam filmi çıktı ortaya açıkçası
Oğuzhan
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ekim 09, 2024, 10:53:29 ÖÖ »

Arkadaşlar durum şu.
İmalat aşamasında bir çok parça Çinde yapılıyor. Bazı parçalar ise Türkiyede üretiliyor. Fakat montaj kısmı ne yazık ki USA'de olacak. Türkiyenin gereksiz gümrük politikaları yüzünden bu şekilde bir operasyon kurduk ne yazık kı.
Yani indiegogo üzerinden alsanız bile ürün USA üzerinden size kargolanacaktır. Bundan dolayı kendi websitem üzerinden TR seçeneğini kaldırmış bulunmaktayım

Bizi buna mecbur edenler utansın diyelim

Siz yurtışında mı yaşıyorsunuz peki? Şu açıdan soruyorum eğer TR'de yaşıyorsanız en azından sınırlı bir miktar TR'ye getirme durumunuz olur mu? almak isteyenler için büyük avantaj olur.

Amiga 500/500+/1200
Commodore 64
dodogildo
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 09, 2024, 11:17:17 ÖÖ »

Şu açıdan soruyorum eğer TR'de yaşıyorsanız en azından sınırlı bir miktar TR'ye getirme durumunuz olur mu? almak isteyenler için büyük avantaj olur.

Bu olacaksa beni listenin en üstüne yazar mısınız?  Kahkaha

Oğuzhan
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 09, 2024, 11:21:52 ÖÖ »

Şu açıdan soruyorum eğer TR'de yaşıyorsanız en azından sınırlı bir miktar TR'ye getirme durumunuz olur mu? almak isteyenler için büyük avantaj olur.

Bu olacaksa beni listenin en üstüne yazar mısınız?  Kahkaha

Kaynak yapmayalım lütfen Kahkaha

Amiga 500/500+/1200
Commodore 64
muhendis
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ekim 09, 2024, 12:04:30 ÖS »

hoop hoop sıra var kardeşim .)))
Myazgan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 09, 2024, 14:53:34 ÖS »

emeginize sağlık hayırlı satışlarınız olsun.
tr den alma ihtimali varsa +1 diyebiliriz.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: