Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarDiğer BilgisayarlarNeed for Speed III: Hot Pursuit - Limits Unlocker Mod Menüsü
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Need for Speed III: Hot Pursuit - Limits Unlocker Mod Menüsü  (Okunma Sayısı 1203 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Jericho
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Mart 13, 2024, 15:01:46 ÖS »

Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar;

https://youtu.be/zOEf5oRfPmM

1 seneden beri üzerinde çalıştığım NFS 3: Hot Pursuit (1998) oyunu için ImGui tabanlı menüyü yayınlamış bulunmaktayım. Mod menüsü, hiç görmediğiniz ve hep istenilen özelliklere sahip modlarla güncellenmiştir. Tek oyuncu, iki oyuncu (bölünmüş ekran) ve çok oyuncu (multiplayer) da çalışmaktadır. Kullanımı oldukça kolay. Burada her şeyi uzun uzun anlatmaya gerek görmüyorum. İndireceğiniz ZIP dosyasındaki PDF'de adım adım anlattım (Başlamadan önce okumanız tavsiye edilir).

Link: Mod Menü

İngilizce olduğundan bilmeyenler için yardımcı olmaya çalışacağım. Herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin. Ayrıca bana discord üzerinden de ulaşabilirsiniz (genelde discord'da oluyorum): ultrajericho

Bu arada dosyaları çıkarırken antivirüs programınız bunları virüs olarak algılayabilir. Beyaz listeye almanız önerilir.

İyi forumlar...

* Screenshot_36.png (224.23 KB, 914x1094 - Görüntüleme: 75 kez.)

* Screenshot_37.png (364.47 KB, 1114x1179 - Görüntüleme: 78 kez.)

* Screenshot_38.png (273.63 KB, 927x878 - Görüntüleme: 51 kez.)

* Screenshot_39.png (409.05 KB, 967x1003 - Görüntüleme: 67 kez.)
Theoden (CYON4D)
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2024, 16:09:28 ÖS »

Eline sağlık Mehmet, Retro Racing Point'de takipteyim.

Jericho
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 14, 2024, 23:16:31 ÖS »

Eline sağlık Mehmet, Retro Racing Point'de takipteyim.
Sağ olasın Cüneyt abi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz işte . Hali hazırda nfs2'ye de yapıyordum. Ona da devam edeceğim.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 15, 2024, 05:25:45 ÖÖ »

Nasıl online oynuyoz?
Jericho
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 15, 2024, 17:28:20 ÖS »

Nasıl online oynuyoz?
Oyuna sahipsen Connect players > Network TCP > Host game veya join game

Barındırmak istiyorsan iki seçeneğin var.
Direct ip: Portlarını yönlendirirsin ve ip'ni oyununuza katılacak olanlarla paylaşmanız gerekli. IP öğrenmek için google'la "what's my ip" yazın. aramalarda google sizin ip'nizi gösterir yada herhangi bir siteye girin orada da yazar.
VPN: En iyisi Radmin vpn ve ücretsizdir. Herhangi bir kısıtlaması yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam 300-500 kişi sınırlaması vardı. Herkes aynı ağa katılır (aynı hamachi gibi). oradaki ip'nizi oyunculara söylersiniz. Radmin port yönlendirmeye gerek duymaz.

Birisinin oyununa katılmak istiyorsan barındırıcının sana verdiği ip adresiyle katılırsın.

Ayrıca oyun IPX bağlantısını da destekler. Modern PC'ler için ipxwrapper gerekli. Kurduktan sonra "Network IPX" görünür olacak.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2024, 04:05:38 ÖÖ »

Nasıl online oynuyoz?
Oyuna sahipsen Connect players > Network TCP > Host game veya join game

Barındırmak istiyorsan iki seçeneğin var.
Direct ip: Portlarını yönlendirirsin ve ip'ni oyununuza katılacak olanlarla paylaşmanız gerekli. IP öğrenmek için google'la "what's my ip" yazın. aramalarda google sizin ip'nizi gösterir yada herhangi bir siteye girin orada da yazar.
VPN: En iyisi Radmin vpn ve ücretsizdir. Herhangi bir kısıtlaması yok. Ama yanlış hatırlamıyorsam 300-500 kişi sınırlaması vardı. Herkes aynı ağa katılır (aynı hamachi gibi). oradaki ip'nizi oyunculara söylersiniz. Radmin port yönlendirmeye gerek duymaz.

Birisinin oyununa katılmak istiyorsan barındırıcının sana verdiği ip adresiyle katılırsın.

Ayrıca oyun IPX bağlantısını da destekler. Modern PC'ler için ipxwrapper gerekli. Kurduktan sonra "Network IPX" görünür olacak.

teşekkürler önerin için
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2024, 05:54:49 ÖÖ »

Selamünaleyküm hayırlı ramazanlar;

https://youtu.be/zOEf5oRfPmM

1 seneden beri üzerinde çalıştığım NFS 3: Hot Pursuit (1998) oyunu için ImGui tabanlı menüyü yayınlamış bulunmaktayım. Mod menüsü, hiç görmediğiniz ve hep istenilen özelliklere sahip modlarla güncellenmiştir. Tek oyuncu, iki oyuncu (bölünmüş ekran) ve çok oyuncu (multiplayer) da çalışmaktadır. Kullanımı oldukça kolay. Burada her şeyi uzun uzun anlatmaya gerek görmüyorum. İndireceğiniz ZIP dosyasındaki PDF'de adım adım anlattım (Başlamadan önce okumanız tavsiye edilir).

Link: Mod Menü

İngilizce olduğundan bilmeyenler için yardımcı olmaya çalışacağım. Herhangi bir sorunuz varsa sormaktan çekinmeyin. Ayrıca bana discord üzerinden de ulaşabilirsiniz (genelde discord'da oluyorum): ultrajericho

Bu arada dosyaları çıkarırken antivirüs programınız bunları virüs olarak algılayabilir. Beyaz listeye almanız önerilir.

İyi forumlar...

tüm dediklerinizi yaptım. Menü geldi ama yarışa girmeye çalıştığımda hata veriyo maalesef.
Jericho
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2024, 14:21:45 ÖS »

Hata vermesi neye sebep oldu? Randomizer yada Bullhorn? Randomizer'de gerçek oyuncuyu doğru ayarlaman gerekiyor. "End" de bas ve player 1 da "type" yazan yerde ne yazıyor? Unknown yazıyorsa ve yarışa bu şekilde başlarsan exception caught hatası verir. Hangi yarış tipinde oynuyorsan "Increase Number of Human Racers" veya "Increase Number of Human Cops" tıklayarak player 1 type'ı doğru ayarlayın. daha sonra alttaki seçeneklere tıklayın en son "Apply Randomizers" açın. Bunu yapmalı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: