Bu projeyi görmüştüm ama Atari ile ilgi projeler yapmadığım için ilgilenmemiştim. En son PCB sipariş geçtiğim zaman 10 adet Fujinet pcb de sipariş verdim. Bende test için Atari makine de yok. En azından Atari 800XL ile test etmek gerekiyor.
Proje ufak bir devre ama işçiliği olan ve maliyetli bir tasarım. Yurtdışı fiyatları daha fazla olmasına rağmen TR şartlarına göre 2000TL (55€ gibi) kutulu tam bitmiş fiyatı olabilir.
Eğer yeterli ilgi olursa bu projeyi yapmayı düşünüyorum. Forumda Atari ye gönül vermiş çok kişi olmasına rağmen, Listeyi zor doldurabildik. Atariye gönül vermiş kişiler bu kadar mı? Şartlar gereği almak istemeyen olabilir ama en azından konu ile yorum yapmalarını beklerdim. Proje yeni değil belki imkanı olan yurtdışından tedarik etmiş olabilir ama Forumda Atari 800xl elinde olan çok kişi olduğuna eminim. Proje çok güzel, Commodore düşkünü biri olarak neden C64 de böyle bir proje yok diye de söylendim.
ATARİ 800XL bulundu. (Savagery Sağolsun) Projeyi yapmaya başladım Atari Fujinet PCB 1.7.1 - ESP32 Wrover 16mb Liste
1- stanriverdi +
2- Kaan Akkurt +
3- yucelbilik +
4- savagery +
5- Solomon +
6- kaptatheold +
7- kaizen71 +
8- Voltron +
9- Let +
10-Def Leppard
Liste şimdilik doldu ama yedek de yazabilirim. Listede olup belki vaz geçende olabilir.