Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarAtariatari firmasının iç mail yazışmaları
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: atari firmasının iç mail yazışmaları  (Okunma Sayısı 989 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mavi yıldırım
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 05, 2026, 13:11:08 ÖS »

https://atariemailarchive.org/
Bu sitede, 1983'ten 1992'ye kadar Atari'de gönderilen e-postaların bir koleksiyonunu sergiliyorlar  orada çalışan kişilerin gözünden görülen teknoloji tarihinin bir kesiti. benim ilgimi çeken maillerden bir tanesinin linkini aşağıya bırakıyorum bu mailde şirket içi uyarıcı-uyuşturucu madde kullanımın zararları hakkında bir yazı var.
https://atariemailarchive.org/thread/ex-641
sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 05, 2026, 17:49:19 ÖS »

Güzel siteymiş teşekkürler. Ben bu teknoloji tarihi konulu içerikleri çok seviyorum. Meraklısına iWoz, Hackerlar - Bilgisayar Devriminin Kahramanları, Geleceği Keşfedenler gibi kitapları tavsiye ederim.
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2026, 03:28:02 ÖÖ »

Kahve , alkol ve sigara'dan rahatsız olmuş dayı. o tarih itibariyle yasadışı bir durum yok benim görebildiğim kadaryla. Bugün sigara yasaklandı ama reklam ajansları, turistik tesisler gibi birçok yerde kahve ve alkol tüketimi serbest.

sgi
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2026, 07:47:19 ÖÖ »

Kahve , alkol ve sigara'dan rahatsız olmuş dayı. o tarih itibariyle yasadışı bir durum yok benim görebildiğim kadaryla. Bugün sigara yasaklandı ama reklam ajansları, turistik tesisler gibi birçok yerde kahve ve alkol tüketimi serbest.

Hayır Atari'de çok daha fazlası var. Bu maili bilemem de bilinen bir şey. Bahsettiğim kaynaklarda geçer, Atari'nin pudra şekeri partileri meşhurdur.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: