Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetcoze'nin memleketinden Rock :P
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: coze'nin memleketinden Rock :P  (Okunma Sayısı 12142 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 23, 2008, 14:00:02 ÖS »

<a href="http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1791109" target="_blank">http://www.collegehumor.com/moogaloop/moogaloop.swf?clip_id=1791109</a>

Geleneksel çalgılarla çalmaları ilginç geldi...Paylaşayım dedim..

Not: coze, elemanlar japon değilse çaktırma En azından fazla dalga geçme

Haplo
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 23, 2008, 14:26:22 ÖS »

Süperlerr Kahkaha Apocalyptica modeli gibi birşey olmuş bu.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2008, 17:33:57 ÖS »

bunlar yoshida biraderler. Klasik Japon muzigini modern rock ile harmanlayan guzel bir soundlari var, tavsiye ederim. ne zamandir dinlememisim, lw3d hatirlattigin icin tesekkurler (bu sefer japonu tutturdun, affediyorum )

Retro Hincal Uluc
Haplo
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2008, 18:25:28 ÖS »

coze memleket nere?  Masum
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2008, 18:28:45 ÖS »

japonya'da okuyorum.

Retro Hincal Uluc
Haplo
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2008, 18:48:12 ÖS »

Oh oh ne güzel. Japonya yıllardır tek hayalim. Bu sene gelecektim ama nasip olmadı.  Nerde okursun ne okursun? ÖSS ile mi gittin paralı mı okursun?  İmkanım olsaydı da bende japonyada okuyabilseydim. Ahh ah. İnşallah bir gün banada nasip olur Japonya. Namerdim kendime istiyorsam, Japon gelin isterim annem için
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2008, 19:32:54 ÖS »

ya Haplo, Allah iyiliğini versin Sen marikosan (Shogun'ı hatırlayan var mı?) filmlerine bakma...mangaları zaten es geçtim... hepsi film hilesi onların

Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 24, 2008, 06:57:08 ÖÖ »

Ben anlamıyorum insanlardaki bu Japon ve Japonya tutkusunu. Tamam enteresan memleket, bir hafta tatile giderim gezer görürüm de... Ya gerçekten ne buluyorsunuz bu Japonlarda?

"The user is an important input hardware of a computer system"
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Haziran 24, 2008, 10:56:05 ÖÖ »

Coze dostum, Kaç senedir Japonyadasın ?
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Haziran 24, 2008, 11:27:40 ÖÖ »

Ben anlamıyorum insanlardaki bu Japon ve Japonya tutkusunu. Tamam enteresan memleket, bir hafta tatile giderim gezer görürüm de... Ya gerçekten ne buluyorsunuz bu Japonlarda?

Biz milletçenek severiz onları... onlar da bizi seviyolardır eşşek diiller ya Kahkaha
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Haziran 24, 2008, 11:40:24 ÖÖ »

Çocuklara yönelmiş kültürel bombardımanlarından dolayı hepimizde bir japonya merakı vardır(çizgi filmler -Voltron? ROBOTEK! Son Gokuu- sonraları power rangers falan.). Eh hele bizim çocukluğumuzda (80'ler) teknolojinin de patladığı yer japonya olarak lanse edilince, oraya gitmek geleceğe yolculukmuş gibi geliyor bilinç altımızda. Ha bi de şu l'leri söyleyemeyen kızları yok muuu... suki da! suki dayooo dediim!

Ha tabii bütün Japonlar aslında Türk'tür. Sonuçta ikimiz de ural-altay dil gurubunda değil miyiz? Bu da 90'ların başlarında çıkan abuk antroplojik araştırmalardan biriydi. Yani bir sürü sebebi var, benimki "kimagure orange road"dan başka birşey değil...
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:42:08 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Haziran 24, 2008, 11:43:18 ÖÖ »

sayanora, origami...

Shogun dizisininde çok etkisi var... Filmlerdeki japon kızları, kimonolu, sessiz sakin, her istediğini yapan ve güler yüzlü olunca, insan vay be Japonya'da Shogun olmak varmış demeden edemezdi...Ahh Marikosan  

Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Haziran 24, 2008, 11:44:50 ÖÖ »

Ya işte belki ben bunların hepsinin palavra olduğunu biraz fazlaca gördüğüm için belki çok boş geliyo bana Japonsal şeyler.

"The user is an important input hardware of a computer system"
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Haziran 24, 2008, 12:46:42 ÖS »

Her yerin iyisi kötüsü var...Genellemelerden kaçınmak gerekir...Geçen bir TV kanalında Japonyayı geziyorlardı...Gençlerin kıyafetlerine, tip ve hareketlerine baktım, Final fantasy oyunundan çıkmış gibiydiler Ama Japonyanın kültürü ve özellikle eski evleri ve bahçeleri beni hep çekmiştir. DÜnyada gidip görmek istediğim çok yer yok...Ama sorduklarında aklıma ilk Japonya gelir...

Bilgisayar ve Oyun konsollarına gelince, Japonyada çok çeşitli ve ilginç cihazlar üretilmiş. Sadece Japonya bir koleksiyon konusu...Bu yönüde çok ilgimi çekiyor.

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Haziran 24, 2008, 14:54:39 ÖS »

Alıntı

Diabolic, Screen dragging yapan bir Japon düsünebiliyor musun

Coze, 80-90'larda Loudness diye bir Japon hard-rock-metal grubu vardi, halen duruyor mu, bilir misin?

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: