Herkeze çok teşekkür ederim,
Bu tasarımda hep aklımda olan birşeydi ama şartlar ancak el verdi ve bunu gerçekleştirebildim.
En başta şunu belirtiyim lcd ekranın plastik kasası tamamen el ile hurda plastik parçalardan yapılmıştır. plastikleri kesmek için herhangi bir makinede kullanılmamıştır demir testeresi ile kesilip japon ile yapıştırılmıştır.
lcd nin sağında lcd vga çevirici board solda ise speaker için anfi vardır tabi bunları oraya sığdırmak zor oldu ama ben yapabildiğim kadar ince yapmaya çalıştım.
Menteşe olarak eski bir notebook dan çıkardığım menteşeleri kullandım. amiganın üstüne tam yatması için arkadan onu tutturabildiğim o yükseklikte bir plastik aparat yaptım.
Normal bir lcd ekran koyup bu tür zahmetlerede girilemeyebilirdi ama böyle bir tasarım yapmak çok ayrı bir zevk bunu anlatmak da zor.benim gördüğüm kadarıyla dünyada bir kişi bu şekilde bir tasarım yapmış ama benim yaptığım ile onun arasında çok fark var. Gören arkadaşlar fabrika tasarımı gibi olmuş diyorlar.
Böyle bir tasarımı ben gerekli parçalar olduğu sürece rahatlıkla yaparım tek sorun benim için tabaka şeklinde 4mm kalınlıkta plastik levha olmasıdır. bunu el ile yaptım ama makinede kesip işlememde mümkün seri üretimde zaten bu şekilde olabilir.
Amiga da turbo kartı olarak ppc kullanırsa çift çekirdek oluyor

)
Arkada görülen floopyler pc floopy si olup içlerinden 30 kadarını Amiga ya çevirebildim.
Bunların bir kısmını kendime ayırıp bir kısmınıda makul fiyatlarla satmayı düşünüyorum.