Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Spectrum - Pc transferi  (Okunma Sayısı 17982 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ocak 12, 2007, 09:38:24 ÖÖ »

commodorefan olan ismini 8bitfan olarak değiltirmeni teklif ediyorum
Kahkaha

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ocak 12, 2007, 10:23:14 ÖÖ »

Her ne kadar 8bit makinalar beni keyiften dört köşe etse de Commodore'la aramızda bir yaşanmışlık olduğundan dolayı adım bu.
Hayatımda ilk kez Spectrumdan dün akşam oyun oynadım,çok da sevimli geldi.Gıcık commodore bana hiç Spectrum kadar kolay (hatta tereyağından kıl çeker gibi) transfer imkanı vermedi,ayrıca dün dikkat ettim speccynin yanında çok kaba kalıyomuş.Hmm,teklif mantıklı.Ne diyorum ben yaa? 

Bir garip COMMODORE fanatiği...
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 31, 2008, 15:21:09 ÖS »

PC'den transfer yapmanın direk bir yolu yok. Dolaylı bir transfer yöntemi var. O da ses kartının lineout ya da ses çıkışını spectrum'un ear soketine girmek. Mono bir jack kullanırsan daha iyi olur. Mono jack yoksa LR kısadevre etmelisin.
elektronik bilgim sıfır olduğu için garip bir soru olacak ama,bu kablonun şeması felan varmı,bende 1 ucu streo (mu bilmiyorum artık) diğer ucunda iki tane (sanırım mono) olan bir kablo var streo tarafını pc nin ses kartına diğer 2 ucuda spccy ye takarak denedim hiç bir sonuç alamadım yanlış kablo mu kullandım?
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Mart 31, 2008, 16:49:27 ÖS »

Onu satışa çıkartsalar haberim olurdu gibi geliyor tabu. Bir soruşturacağım senin için...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: