Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga dosya paylaşımları...ed2k, torrent vs.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga dosya paylaşımları...ed2k, torrent vs.  (Okunma Sayısı 89754 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Mayıs 09, 2007, 01:45:21 ÖÖ »

http://www.4shared.com/dir/1817324/c193aa91/sharing.html

Tips Collector Amiga 901 Games 01/2002

zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Mayıs 09, 2007, 07:55:23 ÖÖ »

Silencer şimdiye üç kere emule kurdum üçünde de bilgisayara format atmak zorunda kaldım. (Farklı bilgisayarlar, farklı windows sürümleri) bir fikrin var mı?

Emule kurduktan sonra, emula çalışmasa bile explorer'ın işlemci kullanımı %99'a kadar çıkıp bilgisayarı boğuyor. Diğer bütün tasklar %1'i paylaşıyorlar.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mayıs 09, 2007, 09:55:21 ÖÖ »

Linkleri verilen bu Gameshow ve commodore dergilierini  emule kurmadan site üzeriden indiremeyezmiyiz. Bilgisayarın bulunduğu networkde internet kısıtlı olduğu için bazı sitelere ulaşılamıyor ve her program bilgisayara kurulamıyor
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Mayıs 09, 2007, 13:10:11 ÖS »

@Zombi

Bu emule konusu benim üstad'lık konuma girer...burdan konuşmayalım.
MSN'den ulaşırsan anlatırım...

Boşuna üstad yazmıyor.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Mayıs 09, 2007, 13:11:17 ÖS »

@gokhanozkan

Bunun için yapacak birşey yok.Emule kurarsan çekebilirsin.İstiyorsan sana yollarım bir şekilde.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Mayıs 09, 2007, 13:19:51 ÖS »

Alıntı
Silencer şimdiye üç kere emule kurdum üçünde de bilgisayara format atmak zorunda kaldım. (Farklı bilgisayarlar, farklı windows sürümleri) bir fikrin var mı?

Emule kurduktan sonra, emula çalışmasa bile explorer'ın işlemci kullanımı %99'a kadar çıkıp bilgisayarı boğuyor. Diğer bütün tasklar %1'i paylaşıyorlar.

Böyle bir sorun yoktur genelde.Bazı mod'lar gereğinden fazla kaynağa bağlanma isteği yaparlar belki onda olabilir.

Eğer yardmı istiyorsan ya netten araştıracaksın yada Özel'den konuşacaksın benimle.
Çünkü böyle işlemiciyi %100 kullanıyor filan dediğimiz zaman insanlara da kötü örnek teşkil edilmiş oluyor.

forumdaki arkadaşların üstadlığı eski bilgisayarlar ve konsollar ve donanımları ise...benim de paylaşı  ağları...

Bilginize.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Mayıs 09, 2007, 13:42:20 ÖS »

Silencer dostum, eğer sende varsa commodore dergilerini mail olarak bana yollayabilirsen memnun olurum
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : Mayıs 09, 2007, 13:50:07 ÖS »

Silencer, benim problemimin modla alakası yok. edk2000'de de aynı sorunum vardı windowsXP'ye geçtikten sonra. Sanıyorum sistemde kurulu başka bir programla çakışıyor ama artık uğraşmak istemediğim kurmuyorum.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Mayıs 09, 2007, 13:53:22 ÖS »

@gokhan ozkan

ok...2 tane eksik var onlarıda çekiyorum gerisini 4shared'e atacağım bu akşam...mesaj atarım.

@zombi

Zombi eMule'de veya edonkey'de "kapandı" böyle bir sorun yok....uğraşmak istemiyorsan kurma olsun bitsin.
Ama dünyanın en populer paylaşım programını böyle yanlış lanse etme insanlara bu konularda yeterli bilgin yok ise...
OK?
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : Mayıs 09, 2007, 13:54:56 ÖS »

Ayrıca başka paylaşım ağlarında olup da bir nedenle çekemediğiniz birşey varsa ufak tefek
4shared'e atarım dergi vs...
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Mayıs 09, 2007, 14:05:03 ÖS »

Emule babanın malı mı niye böyle kişisel alıyorsun onu anlamadım???
Athlon 600 winXP SP2, Toshiba A30 Pentium3 Mobile windowsXP, Toshiba L10 Centrino bu makinalar üçünde de emule kurduktan sonra (Athlon'a edk'da kurmuştum) 1 sistemi saat açık bıraktıkran sonra explorer.exe'nin cpu kullanımı %99'a çıkıyor. Aynı problem.

Not: Neyi ne kadar bildiğime de sen karar veremezsin.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #41 : Mayıs 09, 2007, 14:06:47 ÖS »

eyvallah sana o zaman... Karizmatik
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Mayıs 09, 2007, 14:15:16 ÖS »

Eyvallah Silencer ...

Yukarıda bu sorumu sorarken emule ile bende kurulu başka bir programın çakışabileceğini düşünerek sordum. Bir numaralı şüphelim styleXP. 2 numara ise avi dosyaları ile beraber worm çekiyor olabilir miyim?

Sistemde eTrust anitivirus ve spybot kurulu.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : Mayıs 09, 2007, 14:25:02 ÖS »

Şimdi ADSL'in TR'De 2.parti kullanıcılarından biriyim.O zamandan beri overnet,edonkey,eMule ,ve torrent kullanıyorum...eMule'de releaser'lık yapıyorum sabahlara kadar başında durmuşum etmişim forumlarda yazılarım
rehberlerim olmuş istersen ben anlayayım bu işten

Genele bir bilgi vereyim;

PeerGuardian
ZoneAlarm
NOD32

buna muhteşem üçlü denir.

PeerGuardian eğer eMule'nizde ipfilter "zararlı ip'leri blocklayan tool" yoksa kullanmanız gerekir
ZoneAlarm en iyi firewall'dur
NOD32'de en iyi anti-virus çözümüdür.

bunlar ile standart eMule client'i kurulu olduğu zaman problem çıkmaz.
Ben düz eMule en son zaman kurdum hatırlamıyorum bile...

işin açıkçası burda kimse öyle paylaşım ağları ile ilgilenmediği için bu konuları konuşmak abeste
iştigal oluyor...o yüzden dedim Özel'den konuşalım diye bir şekilde...

Ben herkese elimden gelen birşey var sa yardım etmek isterim ama bildiğime inandığım konu varsa o zaman istemeden de olsa ahkam kesebilirim...Diğer birçok forumda yazdım benim forum maziyim bayağı eskidir.Beni esas DonanımHaber 'de tanırlar eMule ile ilgili yazılarım nedeniyle...

kısacası yardımcı olunacak mekan burası değil...bunları yazarken bile rahatsız oluyorum....
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Mayıs 09, 2007, 14:37:11 ÖS »

Ben de şöyle söyleyeyim neredeyse WindowsXP çıktığından beri edonkey/emule kullanmıyorum. Daha önceleri win2k makinam sürekli açık olurdu. İlk önce morpheus vardı, daha sonra eşşek çıktı eşşeğe geçtik. O zamanlar kablo net vardı. edonkey büyük problem olurdu. Kardeşim CS oynayacağı zaman benim ethernet kablosunu çekerdi Kahkaha

Bahsettiğim problemleri aşamadığımdan artık kullanıyorum. Zaten artık bağlantım firewall'lu olduğu için (ofis) kullanma imkanım da yok.
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 14:41:03 ÖS Gönderen: zombi » Logged
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: