Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ev ile ofis arası wifi  (Okunma Sayısı 28608 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2010, 19:28:18 ÖS »

aslında birinde olsa deneme için alsam iyi olcak parasında değilim işime yaramaz ise boşuna sıkıntı olucak ama onun dışında açık alanda çok iyi işe yarar mesela istanbul içinde vınn a ihtiyaç olmaz illa bi cafe/avm denk gelir
zafer
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Eylül 26, 2010, 21:07:53 ÖS »

sizin evinizle sizin ofis arasında çok uzak mesafe var ya nasıl çekinsin
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Eylül 26, 2010, 21:28:27 ÖS »

Ceker neden cekmesin, dogru ekipman ve yatirimla ceker. Onemli olan arkadasin butcesine uygun bir cozum bulabilmek...

Yoksa koyarsin bi tane outdoor AP 2 kilometreye kadar rahat ceker. Bodrumda bir cok siteyi bu sekilde yaptik
zafer
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2010, 21:29:32 ÖS »

benimki berbattada
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2010, 21:32:27 ÖS »

benimki berbattada
Nerden nereye,nasil berbat,ekipman nedir,kullanilan bina nedir vb vb
zafer
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Eylül 26, 2010, 21:33:31 ÖS »

1970 bina modem zyxel çekmedim dert yoktur satabirim 10tl çalışıyor insan 5sene aynı modem kullanırsa olur böyle durumlar
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2010, 21:38:58 ÖS Gönderen: zafer » Logged
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 26, 2010, 21:37:13 ÖS »

1970 bina modem zyxel çekmedim dert yoktur satabirim 10tl çalışıyor insan 5sene aynı modem kullanırsa olur böyle durumlar
Bina 1970'li yillarda yapildi demek istiyorsun sanirim. O donemde yapilan binalarin betonunda deniz tasi kullanilmis olma ihtimali var, sinyal seviyesini ciddi sekilde dusurur.
Modemin de malesef cok iyi bir marka deil.
zafer
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Eylül 26, 2010, 21:38:39 ÖS »

en iyi marka hangisi
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 26, 2010, 21:48:12 ÖS »

en iyi marka hangisi
Cisco ama ev kullanimi icin pahali cihazlar malesef, cico linksys ortakliginda yapilan urunlerse orijin cisco kadar iyi degil. Gene de cisco-linksys'den sahsen memnunm...
gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Eylül 26, 2010, 22:06:23 ÖS »

arabayı park ettiğiniz yerden çok rahat çekiyor hatta köşeye kadar çekiyor hiçbirşey olmadan düşün netbook la ps3 daha ii çekiyor ap ye daha uzak olduğu halde düşün yani. Ama eski fat ps3 sürekli kopup duruyordu muhtemelen slim de daha ii bişey kullanmışlar.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Eylül 27, 2010, 10:50:54 ÖÖ »

en iyi marka hangisi
Cisco ama ev kullanimi icin pahali cihazlar malesef, cico linksys ortakliginda yapilan urunlerse orijin cisco kadar iyi degil. Gene de cisco-linksys'den sahsen memnunm...

Cisco'dan bahsedince anlatmak istedim. Biraz off-topic olabilir idare edin artık. 2008'de şantiye kurulumunda Cisco kullanmak istemiştik. IT'ci arkadaş kuramadı. Ardından Cisco'dan kuruluma geldiler yapamadılar. Sıfır cihazın bazı parçalarını garanti kapsamında değiştirdiler. Sonra iki gün daha uğraştılar beceremediler (sistem çalışıyor ama arada bağlantı kesiliyordu.) en sonunda gidip HP'den yeni modem aldık Onları kullandık. Sanıyorum şu an 200 kullancı toplam 4 adet HP modemle bağlanıyor olması lazım.

Diyeceğim Sisco güzel olabilir ama kullanımı biraz meşakkatli gibi. Uzmanlık istiyor.

gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Eylül 28, 2010, 13:30:40 ÖS »

kasens diye bir wifi adaptör aldım ama işimi görmedi bugün geri vereceğim en mantıklısı bi kereliğine uğraşıp çatıdan çatıya sistem kurmak.Bakkada donanım olarak bana yardımcı olabilirmisin?kablo / anten v.s.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 28, 2010, 16:13:58 ÖS »

kasens diye bir wifi adaptör aldım ama işimi görmedi bugün geri vereceğim en mantıklısı bi kereliğine uğraşıp çatıdan çatıya sistem kurmak.Bakkada donanım olarak bana yardımcı olabilirmisin?kablo / anten v.s.
Nasil bir yapi kuracagini tam bilmiyorum ama once sormak istedigim catidan catiya outdoor wireless kurmak gercekten pahali bir sey olabilir. Operasyonel olarak buna ihtiyacin olup olmadigi yani belki baska bir cozum bulabilir ne biliyim su an tamamen varsayim belki VPN felan yapariz bisey yapariz
gprs78
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Eylül 28, 2010, 18:39:37 ÖS »

şimdi zaten ben dublex teyim bu piyasada yagi antenler var onlardan 1 çift alıp karşılıklı yerleştirsek bide ofise aşağı kablo yollasak olmuyormu? bu arada aldığın cihazı geri verdim gerçekten etkili ama aradaki binalar cidden büyük engel teşkil ediyor.
« Son Düzenleme: Eylül 28, 2010, 18:55:15 ÖS Gönderen: gprs78 » Logged
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Eylül 28, 2010, 23:34:18 ÖS »

şimdi zaten ben dublex teyim bu piyasada yagi antenler var onlardan 1 çift alıp karşılıklı yerleştirsek bide ofise aşağı kablo yollasak olmuyormu? bu arada aldığın cihazı geri verdim gerçekten etkili ama aradaki binalar cidden büyük engel teşkil ediyor.
Olur sen modemi mi catiya koyucan sadece anteni mi, eger sadece anteni koyucaksan modem ve anten arasi kablolama yapicaksin ki yuksek ihtimal bu kablolama coax kablo olucak. Yaklasik olarakm metre basina 0.3DB kaybediceksin
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: