uaeload u ben becerdim

. baya bir uğraştım ama şöyle yapılıyor;
ihtiyaç duyulan materyaller;
1.uaeload
2.e-uae ve e-uae içinde bulunan uae_rcli
3.igame
Evet; ilk olarak e-uae ile OS3.9 çalıştıran bir sistem yapın. yani uae configini düzgün yapılandırın. uae configini ben sistemin varsayılan kullandığı e-uae ile aynı klasörde bulunan .uaerc dosyasına yaptım.
şimdi gelelim uaeload kurmaya; ilk olarak emülasyon için kurduğumuz os3.9'un C klasörüne uae_rcli yi kopyalayın.
Sonra; uaeload program dosyasının içinden; Morphos'un C sürücüsüne WHDLOAD u kopyalayın. şimdi hata yapan arkadaşların yaptığı en büyük hata bu WHDLOAD dosyasını morphos a değil de OS3.9'un C sürücüsüne kopyalaması. ve şimdi de yapılan en büyük diğer hata;
OS3.9 sisteminin içine igame i koyun. sakın morphos sürücüsüne koymayın.
uaeload programının içinde gelen start-up sequence'i os3.9 unki ile değiştirin. start-up sequence e dikkat edin; soft reset yapan bir program olmasın.
Morphosun ENV ve ENVARC klasörüne uaeload config dosyasını editleyip kopyalayın. burada edit yapmanız gereken 3 önemli şey var;
1. uae'nin hangi yoldan açılacağı
2. uae config dosyasının hangi yoldan açılacağı
3. timeout için verilmesi gereken süre. 5 saniye os3.9 ile yeterli değil. os3.0 da denediğimde 5 saniye fazlasıyla yeterliydi. benim sistemimde 7 saniye ideal zaman oldu.
ve son olarak morphos üzerinden workbenchimizin içinmdeki igame i çalıştırıp oyunları search edip kullanmak kalıyor...
ve bu mesaj yeterince uzadı size bir başka öneri mesajı daha yazıcam şimdi...