Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetPDC Clipper - Böyle bilgisayar gördünüz mü?
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PDC Clipper - Böyle bilgisayar gördünüz mü?  (Okunma Sayısı 8421 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 30, 2011, 17:26:23 ÖS »

Hiç böyle bilgisayar gördünüz mü?

sizinde cevabınız benim gibi hayırsa, o zaman sıkı durun... Bu commodore 64 boardu modifiye edilip, eklemeler yapılarak bir dönem avrupada satışa sunulan bir bilgisayar. LCD ekranı, 3 inch sürücüsü, thermal yazıcısıyla çok nadir bir ürün. Benim gibi ilk defa görecek olan arkadaşlar olur düşüncesiyle paylaşmak istedim.

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 01, 2011, 17:07:00 ÖS »

Görünce ilk tepkim klavye Commodore klavyelerine ne kadar benziyor olmuştu zaten. LCD ekranı merak ettim. Siyah beyaz galiba. Acaba gri tonları var mı yoksa monochrome ekran mı?

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 01, 2011, 18:18:53 ÖS »

cihaz hakkında çok az bilgi var. Çoğu kişinin bu cihazın varlığından bile haberi yok. Bende ilk defa gördüm ve özellikle LCD ekranını merak ettim...3 inch sürücüden nasıl yükleme yapılıyor merak ettim commodore yazılımlarıyla uyum sorunu varmı merak ettim... Bayağ ilgi çekici bir cihaz...

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2011, 08:28:35 ÖÖ »

printer olayina bittim, yapmisken bide projektor koysalarmis

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2011, 00:39:17 ÖÖ »

Görüntü olarak James Bond filminden atlamışa benzeyen bu cihaz, gümrüğümüze gelirse ne olur? Bu sorunun cevabını cihazdan daha çok merak ediyorum

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2011, 06:44:16 ÖÖ »

o degilde su valizin altina iki tanede tekerlek caksalarmis 'tasiyabilir bilgisayar' gibi bi kavrama gecis yapmis olabilirdik ...

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2011, 11:30:11 ÖÖ »

valiz kadar büyük değildir herhalde...James Bond çantası olmalı...yani öyle olduğunu düşünüyorum

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 25, 2015, 15:33:44 ÖS »

Sanırım bu sohbet geçtiği dönemde PDC Clipper almak için uğraşıyordum Bu cihazı daha sonra Belçikadaki bir arkadaşın vasıtasıyla aldık... Bugün kendisiyle görüştüm ve Türkiyeye ulaşması için çalışmalara (yazışmalara) başladık.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 26, 2015, 10:29:01 ÖÖ »

@LW3D

Islatırız artık

Ben de hortlatma vesilesiyle gördüm cihazı, all-in-one cihazların atası olmuş. Modemine bayıldım (zamane gençlerine sorsan oparlör derler herhalde ). Zorlasan belki de android yüklenebilir
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2015, 10:59:52 ÖÖ »

Belçikada İkinci el sitesinde görüp, bu da nedir diye araştırmasam, benimde haberim olmayacaktı. Çoğu insanın duyduğunu, gördüğünüde sanmam. Elime geçince iyi bir inceleyip, tanıtmak gerek...

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 26, 2015, 11:38:22 ÖÖ »

Belçikada İkinci el sitesinde görüp, bu da nedir diye araştırmasam, benimde haberim olmayacaktı. Çoğu insanın duyduğunu, gördüğünüde sanmam. Elime geçince iyi bir inceleyip, tanıtmak gerek...

cengizermis'e ver, o tanıtsın
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: