Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore EmulasyonCloanto C64 Forever v2012.2.8.0 Plus Edition Hakkında ?
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cloanto C64 Forever v2012.2.8.0 Plus Edition Hakkında ?  (Okunma Sayısı 14989 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AmonR
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 08, 2012, 14:19:09 ÖS »

Başka bir programa gerek olduğunu düşünmüyorum, WinRAR'ın açması lazım.
Dediğim gibi ya .001 uzantılı dosya üzerinde sağ tıklayıp "Klasöre çıkart ....." seçeneğini seçin, ya da (eğer sağ-fare menüsünde böyle bir seçenek çıkmıyorsa) WinRAR'ı açıp, program içerisinden sözkonusu .001 uzantılı dosyayı bulup "Extract to/Klasöre çıkart" seçeneği ile çıkartın. Program otomatik olarak diğer parçaları da kullanıp arşivi açacaktır.

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
kaynakbilgisayar
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ekim 08, 2012, 15:10:45 ÖS »

Başka bir programa gerek olduğunu düşünmüyorum, WinRAR'ın açması lazım.
Dediğim gibi ya .001 uzantılı dosya üzerinde sağ tıklayıp "Klasöre çıkart ....." seçeneğini seçin, ya da (eğer sağ-fare menüsünde böyle bir seçenek çıkmıyorsa) WinRAR'ı açıp, program içerisinden sözkonusu .001 uzantılı dosyayı bulup "Extract to/Klasöre çıkart" seçeneği ile çıkartın. Program otomatik olarak diğer parçaları da kullanıp arşivi açacaktır.

Nihayet tüm dosyaların birleştirilmiş haliyle netten bulup indirdim 1 haftadır boşuna çile çekiyormuşum yardımların içinde ayrıca teşekkürler AmonR
Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 08, 2012, 16:03:48 ÖS »

Uzantilari dogru sekilde degistirmemissiniz. Eski uzantilar aynen duruyor. Klasör seceneklerinden girip "Bilinen dosya türleri icin dosya uzantilarini gizle" gibi olan secenegi kaldirin.

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
kaynakbilgisayar
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ekim 08, 2012, 16:21:39 ÖS »

Uzantilari dogru sekilde degistirmemissiniz. Eski uzantilar aynen duruyor. Klasör seceneklerinden girip "Bilinen dosya türleri icin dosya uzantilarini gizle" gibi olan secenegi kaldirin.

Nihayet tüm dosyaların birleştirilmiş haliyle netten bulup indirdim 1 haftadır boşuna çile çekiyormuşum yardımların içinde ayrıca teşekkürler Leon
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: