|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2014, 00:00:23 ÖÖ » |
|
Fiyat bana normal gelidi. Tabi kabini görmek lazım. Resimdekiyle alakasız bir şey çıkma ihtimali yüksek. Kabini kendin yapsan o meblağlara gelir diye düşünüyorum. Net rakamı YavuzG verebilir. İçindeki kart (SNK 111-in-1) korsan olmakla beraber shipping dahil 80-100 USD civarında. MVS sistemli eski bir kabini çok daha ucuza alıp, gerekli tadilatlardan sonra bu kartı takabilirsin. Daha ucuza gelir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2014, 00:16:43 ÖÖ » |
|
aman diyim!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2014, 00:20:37 ÖÖ » |
|
İlanlara baktım da, mame kabin yapıp satanlar da var, onların fiyatları 2000'e yakın, daha çok ticari kullanımı düşündükleri için muhtemelen. MVS sistemli eski kabini bulmak zor işte  Sahibinden'de o şekilde ilan göremedim ben. Belki bu işi yapıp ta ufaktan işten çekilecek salonlara falan sormak lazım. Ya da eski makinelerini yenileri ile değiştirecek yerlere.
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2014, 00:23:21 ÖÖ » |
|
selam I_R_on, bir sebeple size özel mesaj gönderemedim (sanırım nick'inizdeki büyük I ile ilgili sıkıntısı var sistemin). neyse özetle satıcının ilanlarını "temsili" olarak varsayın diyecektim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2014, 00:34:55 ÖÖ » |
|
selam I_R_on, bir sebeple size özel mesaj gönderemedim (sanırım nick'inizdeki büyük I ile ilgili sıkıntısı var sistemin). neyse özetle satıcının ilanlarını "temsili" olarak varsayın diyecektim...  Selam, Evet özel mesaj ile ilgili foruma ilk üye olduğumdan beri bir sıkıntı var. Aslında resmin temsili olduğu belli oluyor. Muhtemelen yurtdışında çekilmiş bir fotoğraf ama pek tabii resimdekine benzer bir kabin sattıklarını düşündürmüyor değil. Taksime gittiğimde yerinde kontrol etmem en iyisi. Şöyle diyelim o zaman. Resimdekine benzer yahut el yapımı temiz bir kabinse mantıklı bir alışveriş olur mu?
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2014, 00:45:02 ÖÖ » |
|
valla forumda 80 TL'ye kabin alan bile var hem de çok yakın zamanda. bence eski püskü çakma bir arcade kabine 900 TL vermek anlamsız. Ha, orijinal Neo Geo kabin olur (ki bulabileceğinizi sanmam) 1500 de verilir...
Bence türkiyede sıradan eski bir arcade kabine 250-500 TL üstünde para vermek anlamsız. Zaten satan da salonunu kapatıyordur. siz almazsanız odun yapılacaktır. o yüzden tavsiyem gidin yerinde görün sıkı pazarlık yapın. nakliyesini de unutmayın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2014, 01:06:57 ÖÖ » |
|
Biraz araştırma sonucu ilanları veren arkadaşın daha önce benzer ilanları buraya da verdiğini gördüm. Sahibindendeki ilanlar arasında amiga disketleri vesaire olunca kıllanmıştım. http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=7556.0Bu ilandan alışveriş işi yatar  Ben en iyisi sağda solda gördüğüm oyun salonlarını kollayayım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2014, 01:20:56 ÖÖ » |
|
özellkle bu arcade işinde, eğer satıcı ilanda gerçek aletin fotosunu göstermiyorsa ya başkasının malını "gıyaben" satarak bir çeşit komisyonculuk yapıyordur ya da zaten satılan malın gerçek fotosunu gördüğünüzde almaktan vazgeçecek kadar kötü durumdadır derim ben...
ama ilanları takip etmekten de vazgeçmeyin, gerçek kabin ilanları da var orada... genelde de istanbul'da. imkanınız olunca gidip bir ziyaret edin, alet çalışıyorsa, aklınız da yatarsa alırsınız...
tabi hala açık oyun salonu bulabilme imkanınız varsa en iyisi onları dolaşmak tabii ama zaten açık olanlar genelde bu tür eski kabinleri çoktan şutlayıp playstation/internet kafeye dönmüş durumda...
bulabilirseniz tecrübeleriniz forumda da paylaşırsanız hepimiz için faydalı da olur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simon (Özay Turay)
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2014, 08:34:20 ÖÖ » |
|
Oooo, WiiCrazy gelmiş. Hoş geldin, nerelerdesin abi ya? 
|
|
|
|
|
|
https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.comRetro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200 Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
|
|
|
|
cengizermis
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2014, 09:06:57 ÖÖ » |
|
400 liraya çok şirin bi kabin vardı yine sahibinden de gitmiş galiba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesa
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2014, 09:09:03 ÖÖ » |
|
400 liraya çok þirin bi kabin vardý yine sahibinden de gitmiþ galiba.
Evet beyaz kabin miydi o hatta angaradan cengiz 3 taneydi
|
|
|
|
|
|
Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
|
|
|
|
Lionheart
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 08, 2014, 09:10:32 ÖÖ » |
|
Sahibinden.com'a uygun fiyatlı kabin ilanları düşüyor.Yakın zamanda İstanbul'da satılan çok güzel kabinler vardı.Oradaki ilanları iyice karıştırın ve sıkı takip edin derim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cengizermis
|