Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: KALİTELİ KOL VE TUŞ TEDARİKİ  (Okunma Sayısı 8616 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abraj
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 21, 2014, 13:15:38 ÖS »

Merhaba nostalji insanları

Yeni bir arcade kabin projem var(bitince resimlerini ekleyeceğim)

Sanwa, seimitsu gibi kaliteli markaların tuş takımları ve kollarına ihtiyacım olacak.

Bunları yurtdışı satış sitelerinden almak istemiyorum, en ufak kol ve tuşlara ayrı ayrı yüksek shipping masrafları çıkartıyorlar.

Bu markaların ürünlerini ülkeye getiren ve satan varmıdır acaba?

Bildiimiz alışveriş sitelerini ve varsa türkiyedeki dükkanları paylaşalım.
abraj
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2014, 13:17:39 ÖS »

www.etokki.com

Fiyatlar normal ve biraz yüksek ama çeşit çok ve gönderileri sağlam oluyor ayrıca fatura tutarını düşük gösterebiliyorlar.

leonheart ve devilx size ayrı ayrı selamlarımı sunarım.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2014, 14:01:13 ÖS »

selam abraj, etokki den sipariş edersen tabi çok pahalı olur. türkiye'den kaliteli/markalı kontrol (eğer bulursan) satın alırsan da fiyatlar daha da abartılı olacaktır kanımca...

aliexpress veya markalı istiyorsan arcadespareparts.com'a bi bak istersen...

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2014, 14:38:10 ÖS »

Bu işlere meraklıysan yurt dışından alışveriş yapmaya alışmak bir mecburiyet. Yurt içinde kaliteli mal bulmak imkansıza yakın. Eğer toptan almıyorsan fiyatlar da Yavuz'un dediği gibi uçuyor.

Kabin için uğraşırken rastladığım iki dükkan var. Biri Karaköy diğeri Levent sanayide. İstersen telefonlarını vereyim fiyatlarını bir sor. Ama senin gidip alman lazım.

abraj
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2014, 16:55:01 ÖS »

Cevaplar için teşekkürler.
Yavuzg; Öncelikle forumdaki arcade projenizi inceledim(diğer projelerinizde çok iyi) ve sizi tebrik ediyorum, gerçekten orjinali ile birebir yapıda harika bir çalışma olmuş, emeğinize bileğinize sağlık.
Aliexpress sitesine gelince o siteye bir haller oldu sanki tüm satıcılar birbirinden haberdarmışçısına benzer fiyatlar veriyorlar ve aralarında fiyat farkı en fazla 3-5$ dolar oynuyor, serbest piyasa değilde bir tekel durumu oluşmaya başlamışa benziyor.
Yukarıda dediğim gibi 20 tane tuş için 15-20 dolar 4 tane kol içinde 20-30 dolar ayrı ayrı shipping ücreti alıyorlar ve ürünün fiyatını oldukça ucuz gösteriyorlar totalde shipping masrafı ile eskiden gördüğüm fiyatların bile üstüne çıktıkları gözümden kaçmadı.(4 senedir aliexpress takip ediyorumv e kullanıyorum)
wizofwor;
Aslında fiziksel olarak araştırmadım fakat birkaç kere selanik çarşısında değişik tuş ve kol takımlarına rast geldim fakat kalite hangi çizgiye kadar gidiyor söylemek zor misal şu an bir sanwa getiriyorlar mı fiyatı ne kadar bilemiyorum.

Forumdaki birçok kişinin tuş ve kol takımı ihtiyacı olduğunu düşünürsek sanırım büyük çaplı bir ithalat yapmamız hepimiz adına daha hayırlı olur diye düşünüyorum böylece gümrüğe takılsa vergisi ödense dahi kargo parası bedavadan biraz pahalı olur.

Bu iş ile ilgilendiğini söylediğiniz kişilerin bir websitesi var mı yoksa direk telefon ile mi görüşme sağlıyoruz her halükarda numaraları işime yarayabilir.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2014, 17:15:34 ÖS »

Atatürk sanayideki Feza Otomat. Burdan jeton almıştım. Web sitesi çok iyi değil ama yerlerine gittiğinde bayağı ilgilendiler. Yapmak istediğim kabini sordular vs. arayıp fiyat/marka bilgisi almanda fayda var.
www.fezaotomat.com

Diğeri Perşembe pazarında tesadüfen karşıma çıkan Keskinler Elektronik. Web sayfası yok. Tamamen joystick ve buton üzerine çalışıyorlardı. Bana gösterdikleri mallar hep noname'di ama fiyatlar çok uygun. Numarasını vermemde sakınca yoktur herhalde:  0212 293 28 18

Bir de geçenlerde devilx'in tavsiye ettiği German grup var. 212 543 00 03 

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2014, 18:39:06 ÖS »

Konuyla alakalı değil ama...
Aliexpress'deki fiyatlar ebay fiyatlarından bazen hem pahalı oluyor, hem paypal geçmemesi yüzünden biraz sıkıntılı oluyor... Aradığınız ürünler için ebay'e bakmayı unutmayın

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2014, 21:54:52 ÖS »

Forumdaki birçok kişinin tuş ve kol takımı ihtiyacı olduğunu düşünürsek sanırım büyük çaplı bir ithalat yapmamız hepimiz adına daha hayırlı olur diye düşünüyorum böylece gümrüğe takılsa vergisi ödense dahi kargo parası bedavadan biraz pahalı olur.

malesef o iş başka. yani benim bir defa butonlu kollu bir paketim gümrüğe takılmıştı. e tamam vergisini verelim alayım dedim, bana yapılan açıklama "bu şahsi gönderiler için geçerli" dediler. yani miktar çok olunca gönderi "ticari" damgası yediği zaman resmi ithalat prosedürü devreye giriyormuş. ithalat için gereken belgeler, garanti/servis belgeleri, v.s v.s uğraşılacak gibi değil.

neyse sonra bu işi hoby amaçlı yaptığımı anlatınca ikna edebildim (vergisini de vererek).

yani malın bedeli 1TL bile olsa, eğer ticari ithalat olduğuna kanaat getirilirse sizin bizim gibi fanilerin yapacağı pek bir şey yok.

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 26, 2014, 16:35:40 ÖS »

www.etokki.com

Fiyatlar normal ve biraz yüksek ama çeşit çok ve gönderileri sağlam oluyor ayrıca fatura tutarını düşük gösterebiliyorlar.

leonheart ve devilx size ayrı ayrı selamlarımı sunarım.

Kardeşim hoşgeldin. Senin gibi Arcade'ye gönül veren bir kardeşimi daha burada görmekten çok mutlu oldum.Gün geçtikçe sayımız artıyor.

Kaliteli kol ve butonlar için bence arcadespareparts.com'u seçebilirsin.Oradan yaptığım alış-verişlerde hiçbir sorun yaşamadım.Ayrıca gümrükte sorun yaşamamak için faturayı da düşük olarak göstermelerini rica etmiştim ve öylede yaptılar.

Yapacağın kabini de merakla bekliyorum dostum.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: