Özelden gelen istek üzerine Priiloader yükleme ve Priiloader'ın AutoBoot özelliğiyle System Menu'yu hiç görmeden (çocuk dostu) direk USB Loader GX ile açılma ve oyundan Home tuşu aracılığıyla çıkınca USB Loader GX'e dönme nasıl yapılır tarif etmeye çalışacağım.
Dikkat: Priiloader kurulumunda sorun yaşarsanız Wii'niz brick olabilir. Bilginize.Ben defalarca kurduğum (bir kere de bu yazıyı ve paketi hazırlarken test ettim) halde bir sorun çıkmadı ama yine de uyarmak istedim. Priiloader System Menu IOS'unu patchlediği için kurulum yarım kalırsa sorun yaşarsınız. Priiloader bricklerinin çoğu kurarken değil kaldırmaya çalışırken yaşanmıştır, o yüzden başarılı bir şekilde kurduysanız kaldırmaya falan çalışmayın, kurcuklamayın, bırakın sessiz sedasız çalışsın. Özellikerini kullanmasanız bile sisteme bir yük bindirmiyor.
Gelelim kurulum ve ayarlama aşamalarına:
* Öncelikle
AutoBootGX.zip dosyasını indirin ve içeriğini SD kartınıza açın.
* Homebrew Channel'dan Priiloader kurulumunu çalıştırın ve + tuşu ile kurulumu başlatın. Kurulum bitince HBC'ye geri dönecek.
* Wii'yi tamamen kapatın. Tekrar açarken önce reset tuşuna basın ve basılı tutarken power ile açın. Priiloader menüsüne geleceksiniz.
* Load/Install File ile ForwarderV5.1.dol dosyasını NAND'a yükleyin.
* Settings'i açın ve ilk iki ayarı (Autoboot ve Return to) 1. resimdeki gibi ayarlayın, save settings ile kaydetmeyi unutmayın.
* (Opsiyonel) System Menu Hacks'i açın ve ayarları 2. resimdeki gibi ayarlayın, save settings ile kaydetmeyi unutmayın.
* Installed File seçerek veya Wii'yi kapatıp tekrar açarak direk USB Loader GX'e girebilirsiniz.
Settings:

System Menu Hacks:

Tebrikler, Çocuk Dostu bir Wii'niz oldu.

Not: Tekrar System Menu'ye girmek isterseniz Priiloader menüsü üzerinden girebilirsiniz.
Priiloader kurulumu ve USB Loader GX Forwarder dol:
https://www.dropbox.com/s/r9guqntabbm3q82/AutoBootGX.zip