Sorun çözüldü.
Şasenin arkasında bulunan board taşıma esnasında çatlamış. Televizyoncu arkadaş anında halletti desemde inanmayın benim işim olduğu için 3 kere terslik yaşandı yani televizyoncu arkadaşla ilgili değil yaşananlar (başıma gelen olaylar karşısında bu duruma hazırlıklıydım her zamanki gibi ama 3 kere terslik yaşandı diye televizyoncu arkadaşım bile Yavuz sende var birşey demekten kendini alamadı).

Şuan tüm renkleri orjinal halinde ekrandan alabilmekteyim. Pot ayar yeri makinenin buton mekanizmasının olduğu bölümde sağ alt tarafta gizlenmiş, görmedim diye kendime güzel laflar ettim.

Oradan da ayar çekince görüntü tam istediğim gibi oldu.
Makinenin vermiş olduğu seste yüksek olunca oyun oynaması güzel olur bu kabinde diye düşünüyorum ama oturarak oynanıyor bu kabinde oyun tabura ayarlayacağım 2 tane.

Geriye kalan tek şey makineyi güzelcene bir dezenfekte etmekten ibaret. Biraz pis halde geldi depoda bekliyor diye düşünüyorum. Yarın sabahtan temizliğe başlayacağım ve tabiki güzel bir video çekmeyi düşünüyorum bu tarz kabinlere merakı olup fikir edinmek isteyenler olur diye.
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürü bir borç bilirim. Tahminler pek tutmadı ama çatlak olduğu aklıma gelmezdi çünkü kartı söküp ele alımadıkça anlaşılması imkansız. Ufacık bir çatlak tüm hayatımı yeşile bürüdü hala yeşil görüyorum etrafı.