Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Candy Cab Arcade Machine with KOF2002UM
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Candy Cab Arcade Machine with KOF2002UM  (Okunma Sayısı 13273 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 26, 2014, 01:32:41 ÖÖ »

@orchid, ilk videonun 1dk 58 sn sinde gözüken kabinden çıkıp board'a giden kablo yumağının yakın çekim fotosunu veya videosunu da koyarmısın? Bu OK Baby kabinin kullanım kılavuzuna göre her iki oyuncunun 1,2,3 no'lu butonları JAMMA soketine bağlı, 4,5 no'lu butonlar ise hem JAMMA'ya hem de J12 (Jak 12) adı verilmiş bir sokete bağlı. Benzer şekilde 6 no'lu butonlar ise sadece J12'ye bağlı gözüküyor.

Dolayısıyla aslında adamlar kabloları kesip biçmeden herhangi bir kick-harness'i bağlayabilmen için bir soket ayırmışlar gibi (J12).

Sanırım ilk video'nda JAMMA soketine ek olarak boşta beyaz bir soket daha görürü gibi oldum. Bu soket J12 olabilir. Yakın çekim yaparsan ne tür bir soket olduğunu anlayacağım. Bir de delik aralıklarını ölçmeni isteyeceğim (mm olarak).

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 26, 2014, 17:38:42 ÖS »

Yarın halledicem hepsini. Eve yeni geldim ölü gibiyim. Bu sıcaklar yedi bitirdi beni.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ağustos 26, 2014, 18:43:40 ÖS »

OK'dir acele etme. ben de zaten sıradaki diğer işlerle uğraşıyorum şu an... Senin şu soket işini netleştirince Konya sokağa gideceğim malzeme, soket v.s. almaya...

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ağustos 28, 2014, 14:11:00 ÖS »

Yavuz abi sende dursun board'lar pek kasma benimde acelem yok. Board almaya devam ediyorum ama oynayacak vaktim yok. Oynayacak zamanım gelecek. İşten fırsatım olmuyor.

Sen çalıştığı şekilde oynayabiliyorsan oyna kendi kabininde. MK4 tavsiye ederim güzel oyundur. Revision 3.0 yapabilme şansın olupta oyna hatta o zaman havası başka olur oyunun.

Forumada pek giremiyorum. Devamlı dışarıda durmak zorundayım bu aralar.

Kendine iyi bak. Görüşürüz.

devilx
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Ağustos 29, 2014, 16:14:43 ÖS »

İçim gitti hayırlı olsun gule oynaya kullan Kahkaha

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: