Herkese merhaba...
Adım Uğur, 90 doğumluyum.
Bu jurassic ortama yıllar önce Google'da birşeyler ararken denk gelmiştim. Tamemen eskiye olan özlemden kaynaklı olarak ve Facebook Nintendocu gruplarından birkaç değerli şahsiyetin de etkisiyle henüz üye olabildim.
Daha tanışmadan direkt alım-satım bölümünde görünmemle kafalarda 'ticari, bekleme yapma' düşüncesi geçirtmiş olabilirim. Tamamen benim hatam, önce tanışmak şarttı oysa

Eve ilk giren çılgın alet Amiga 500 oldu akraba sayesinde. Henüz ilkokulda olan benim tek yaptığım oyun oynamaktı. Skærmtrolden Hugo, TMNT The Arcade Game, Mortal Kombat, Huckleberry Hound in Hollywood Capers filan. Çocuk yaşta kasadan çıkan sesleri artık ezberlemiştim kısa sürede. Kutusuyla, kitapçıklarıyla, ekran koruyucusuyla tam takım sorunsuz çiziksiz olan efsane, hem benim o yıllar farkında olmadığım 'değer' yüzünden hem de annemin yer kaplama bahanesi yüzünden...(ötesini tahmin edersiniz, değerli büyüklerim fena kızacak biliyorum

)
Famiclonlarla geçti zamanımın çoğu, atari salonlarında çok varlık gösteremedim ama muhteşem yerler olduğunu abimle gittiğimde anlamıştım. PC bomba gibi düştü sonra ortamlarımıza, geçmişe sünger çektirdi farkında olmadan. Yakın yıllara kadar hiç orijinal konsolum olmadı. Bunda, kendimin eskiye olan özlemimin önlenemez ve tahmin edilemez şekilde yükselişinin çok çok gecikmesinden kaynaklı diyebilirim

Şimdilik elimde PS1, PS2, DS Lite var. Yavaş yavaş efsane 'geçmişi' topluyorum artık denk geldikçe. Eski ve yeni nesil oyunları seçici olmak kaydıyla zevkle götürüyorum bünyemde. İki yakayı da bırakamıyorum yani anlayacağınız

Öğrencilikten elimi ayağımı tamamen çekip, yerleşik hayata geçer geçmez ilk yapacağım Amiga 500 almak olacak. Umarım burdan olur. Bu makinelerden oyun oynamanın dışında bir şeyler keşfetmek de isterdim ama bu saatten sonra şüpheliyim kapasitemden.
Son olarak ise gerek nickimden, gerekse profil ve kapak fotoğraflarından yola çıkarak sosyal medyada, ilan sitelerinde, birkaç kalburüstü forumda bana kolaylıkla ulaşabilirsiniz. (Evet Dünyanın Merkezine Yolculuk ve Limbo fena etkiledi beni, yapacak bir şey yok)
Güzel ilişkiler kurmak, sürekli irtibatta kalmak dileğiyle