Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Önerebileceginiz emulatorler  (Okunma Sayısı 4920 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 14, 2015, 17:05:27 ÖS »

Selam! Kahkaha Nintendo hayranıyım oyunlarının renkli oluşu beni kendine çekiyor çok fantastik Karizmatik Karizmatik bir yapıya sahip konsolları ama trabzonda oldugum için ne oyun nede konsol bulabiliyorum internetten sipariş işi de biraz sıkıntılı önerebileceginiz emulatorler var mı ? Masum
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2015, 17:20:16 ÖS »

Bu siteye bir bakın.

Gerçi Arcade sistemler haricindeki konular, çok güncel değildir. Ama bir fikir verir en azından.

http://emulasyonturkiye.org/index.php?sid=f466aa2eb237b75a4adaefcaca058f4a

OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2015, 17:24:59 ÖS »

YA imza toplasak falan getirmezler mi distribitörlük japon abilerimizden istesek olmaz mı? Bizim neyimiz eksik . Kuzenim 7 yaşında elinde 3DS ve oyunlarıyla bana hava atıyor . Çünkü kendisi İrlanda'da yaşıyor lanet olsun sana nortec Kahkaha Kahkaha
ylk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 19, 2015, 02:45:32 ÖÖ »

YA imza toplasak falan getirmezler mi distribitörlük japon abilerimizden istesek olmaz mı? Bizim neyimiz eksik . Kuzenim 7 yaşında elinde 3DS ve oyunlarıyla bana hava atıyor . Çünkü kendisi İrlanda'da yaşıyor lanet olsun sana nortec Kahkaha Kahkaha

Git Istanbul Tahtakale den al
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2015, 19:45:29 ÖS »

http://www.emulator-zone.com/

sol üst köşeden ilgini çeken sistemlere tıklayarak elindeki işletim sistemi için mevcut emulatörleri puan sıralamasıyla görüp indirebilirsin.

Ayrıca türkiye'den alacağın güncel nintendo cihazların resmi dağıtım gelse olacak fiyatlardan çok çok büyük bir farkı yok, resmi dağıtım gelince tekrar gamecube, n64 satacaklarını düşünmüyorsundur herhalde.
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 19, 2015, 20:13:15 ÖS »

android platformunda n64,snes ve mega drive emulatörleri oldukça başarılı

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: