Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetNintendo Multiplayer Oyun Nasıl Oynanır? | Kablolu Kablosuz
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nintendo Multiplayer Oyun Nasıl Oynanır? | Kablolu Kablosuz  (Okunma Sayısı 1488 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 08, 2021, 10:31:47 ÖÖ »

https://youtu.be/-phtXEsb-qE

Uzun zamandır merak ettiğim Nintendo DMG-01 cihazında, Advance ve Advance SP üzerinde kablo ile multiplayer oyun nasıl oynanır size de göstermek istedim. DMG-01'de illa iki oyundan da elinizde olmalı. Advance ve Advance SP'de neyse ki tek oyunla iki kişi oynayabiliyorsunuz tabii ki kablo ile. DS serilerinde ise kablosuz, hatta oyunsuz (R4 kart ile) nasıl operasyon yapılır. Kısaca göstermek istedim. Aranızda bunları bilenler vardır ama madem biliyorsunuz videosunu yapın da biz de uğraşmayalım kardeşim :p

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 08, 2021, 11:19:32 ÖÖ »

Videonu beğendim ilker, yeni şeyler öğrendim...

DMG lerde multiplayer hiç oynamamıştım, DMG'si olan arkadaşım yoktu. Hatta bende de yoktu DMG çıktığı zamanlarda ben ÖSS/ÖYS'ye hazırlanıyordum...

DS/Lite/DSi lardaki multi player ise muhteşemmiş, zamanın teknolojileri düşünülürse... Hani DSi'ı anlarım ama DS ve Lite'larda "Wireless" olarak multiplayer oynanması, bluetooth ve Wifi teknolojilerden önce, çok yenilikçiymiş...

june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 08, 2021, 11:27:01 ÖÖ »

aklıma bir fikir geldi en saçmasından.
mesela pcb soket yapılsa 2 tane ve bu iki kablo 1 oyun kartına bağlansa ne olur
yani bir oyun iki gameboy da çalışırmı

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: