Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKinect'im geldi amazondaaaaaaaaaaaannnn
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kinect'im geldi amazondaaaaaaaaaaaannnn  (Okunma Sayısı 28980 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #45 : Ocak 17, 2011, 14:56:59 ÖS »

skate alemsın ya hehehe Kahkaha
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #46 : Ocak 24, 2011, 15:53:02 ÖS »

<a href="http://www.youtube.com/v/PY_Ip1HChe4&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/PY_Ip1HChe4&rel=0</a>

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #47 : Ocak 24, 2011, 16:17:11 ÖS »

hmm, vice'a ilginç bir add-on olarak kinekt desteği eklenebilir. oyunların her biri için de bir controller adapter plugin'i yüklenir, böylece oyunun kodunu değiştirmeye gerek kalmadan kinekt ile joystick işlevi sağlanabilir. düşünsenize kinekt ile üç kişi international karate oynadığınızı. sonra çocuklar annelerine açıklamak zorunda kalırlar.

- anne, olay aynen şöyle oldu. ben ablama tam tekmeyi koymuş abimin üzerinden perende atıyordum, o sırada avize birden ayağımın önüne atlayıverdi. avize vazoya, vazo da vitrine doğru bir ivme kazandı. neyse ki hepsi de antika eski şeylerdi, ciddi bir hasar yok yani.

Şu Vice'a add-on olayı için Vice Team'den Martin ve Marco'ya bir danışıcam. Bakalım third party tool olarak yapmak kolay mı yoksa illa Vice ile birlikte derlenmesi gereken kısımlar var mıdır, görücez.

Edit: Az önce Vice Team'e bu konuda mailı attım. Aslında add-on bile olmadan olur, mailı yzarken aklıma geldi. İş çok basit. Tek ihtiyacım olan Vice'a third party bir uygulamadan joystick sinyalleri gönderebilmekte. Yani bir form açıp, çaprazlar dahil sekiz yön tuşu ve bir ateş tuşu için dokuz buton koyup, bunlar üzerinden Vice'a joystick sinyali göndermeyi başarırsak (ki büyük ihtimalle bir yolu vardır, yoksa da kolaylıkla eklenebilecektir, ne de olsa open source bir uygulama), Kinekt'i de her oyuna özel kodlar yazmak suretiyle Commodore 64 oyunlarında kullanabiliriz. Tadaaaa...
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2011, 16:40:34 ÖS Gönderen: Skate » Logged
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Ocak 24, 2011, 16:30:35 ÖS »

Düşünsenize kinekt ile üç kişi international karate oynadığınızı. sonra çocuklar annelerine açıklamak zorunda kalırlar.

- anne, olay aynen şöyle oldu. ben ablama tam tekmeyi koymuş abimin üzerinden perende atıyordum, o sırada avize birden ayağımın önüne atlayıverdi. avize vazoya, vazo da vitrine doğru bir ivme kazandı. neyse ki hepsi de antika eski şeylerdi, ciddi bir hasar yok yani.

Kahkaha

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Ocak 25, 2011, 08:11:27 ÖÖ »

@skate:

youtube'da knect fail diye aratırsan bu fikrinden vazgeçebilirsin. Kahkaha

Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: