Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: E ticaret fikir alma  (Okunma Sayısı 9300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat Çileli
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2014, 01:58:53 ÖÖ »

Bir süre e-ticaret sitesi işlettim. Bana göre işin en önemli ayağı SEO. Başarılı bir SEO yaparsan kısa sürede kazanmaya başlarsın. Eğer programcıysan, başlangıçta yalnızca zaman ve emek yatırımı yaparsın. Programcı değilsen, dışarıdan alacağın destek maliyetli olabilir.
« Son Düzenleme: Haziran 16, 2014, 02:03:09 ÖÖ Gönderen: dos4gw (Murat Çileli) » Logged

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2014, 15:47:33 ÖS »

paket programlarda iş görür ilk aşamada paket program daha uygun bence. daha uygun maliyetli ve ssl ve banka prosedürleri uygulamaları herşey hazır sadece yönetim panelinden bilgileri gir ve kullanmaya başla. sitedeki ürünler yüksek değerli ve likiditesi yüksek ürünler olacaksa ek olarak 3d secure kullanılmasını şiddetle tavsiye ederim yoksa uzun ömürlü olmaz diğer sistemler karma bulut vs.çok daha pahalı. bkm eksperss destekli bir paket program olmasına özen göstermektede fayda var hatta maliyeti uygun bulursan bkm de kullanabilirsin. ilk önce tücarete giriş yapayım bilinen bir yerde bu işe başlayayım sonra kendi sitemi yavaş yavaş yaparım dersen n11 de mağaza ol tutulursan sıfırlayamayacağın kadar paraya sahip olursun Masum) bu sistem beklenenin üzerinde bir potansiyel yarattı ve yılların oturmuş şirketlerinin pazar payını kolay bir şekilde kaptı. Benim ticarete riske atacağım bir param olmadığından (otoriteryen) maalesef bu işlere hiç girmedim. aklımda bir kaç para kazandıracak iş var aslında ama biz emektar ve tutucuyuz daha önce belirttiğim gibi başarılı olabileceğimizi değil kesin başarı sağlayacağımı yapıyoruz.

this is amiga speaking.
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2014, 17:54:14 ÖS »

ücretsiz açık kaynak kodlu open cart kulanmaya karar verdim son derecede güzel çok beğendim özelliklerini site adresim bu http://hburda.com/ ödeme sistemini bildiğim kadarı ile en uygun fiyat ve en az evrak isteyen kuveyt türk üzerinden yapmayı planlıyorum aynı zamanda 45 gün beklersen 0 faizle paranın tamamını alabilorsun yani sanal posuda buradan halledicem
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: