Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun KonsollarıDev Sega Dreamcast oyun arşivi sonunda indirdim
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dev Sega Dreamcast oyun arşivi sonunda indirdim  (Okunma Sayısı 9800 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mart 16, 2015, 13:03:13 ÖS »

Merhaba arkadaşlar aylardır inmesini beklediğim 325gb lık Dreamcast oyun arşivi dün akşam tamamlandı. İçeriğinde yüzlerce oyun var olmayan oyun yok gibi tüm bölge oyunları ve release oyunlar mevcut isteyen hdd gönderebilir paylaşabilirim yada indirmek isteyen olursa torrent linki aşağıda fakat torrent çok zayıf olduğundan indirmem aylar sürdü. Şimdiye kadar yazdırdığım bütün oyunlar sorunsuz çalıştı.

Torren linki:
http://www.torrentdownloads.me/torrent/1656447864/My+Complete+SEGA+DREAMCAST+Collection+%28NTSC-USA%2C+PAL%2C+JAP%29+-+by+gmninja

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 16, 2015, 13:21:56 ÖS »

O seeder 0 leecher ile imkansızı başarmışsın, tebrikler.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 16, 2015, 13:24:26 ÖS »

Henüz bir dreamcast ım olamadı ama  torrent e ekledim inene kadar olur işallah bir Sega Dreamcast 

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 16, 2015, 13:27:15 ÖS »

O seeder 0 leecher ile imkansızı başarmışsın, tebrikler.
Bulabildiğim en büyük arşiv buydu azimle bekledim sonunda bitti. Orada sıfır yazdığına bakma program 500 aşkın leechers buluyor Kahkaha

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2015, 13:28:01 ÖS »

Henüz bir dreamcast ım olamadı ama  torrent e ekledim inene kadar olur işallah bir Sega Dreamcast 
Olur olur merak etme inene kadar neler neler olur

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 16, 2015, 16:02:48 ÖS »

1 haftada PAL ve JPN olan tüm oyunları çekmiştim bu torrent dosyasından.

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 16, 2015, 16:07:58 ÖS »

1 haftada PAL ve JPN olan tüm oyunları çekmiştim bu torrent dosyasından.
Sürekli açık bırakılırsa fazla sürmez ben parça parça indirdim hep.

innsofheaven
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 16, 2015, 16:36:28 ÖS »

Merhaba arkadaşlar aylardır inmesini beklediğim 325gb lık Dreamcast oyun arşivi dün akşam tamamlandı. İçeriğinde yüzlerce oyun var olmayan oyun yok gibi tüm bölge oyunları ve release oyunlar mevcut isteyen hdd gönderebilir paylaşabilirim yada indirmek isteyen olursa torrent linki aşağıda fakat torrent çok zayıf olduğundan indirmem aylar sürdü. Şimdiye kadar yazdırdığım bütün oyunlar sorunsuz çalıştı.

Torren linki:
http://www.torrentdownloads.me/torrent/1656447864/My+Complete+SEGA+DREAMCAST+Collection+%28NTSC-USA%2C+PAL%2C+JAP%29+-+by+gmninja

Valla sabrına hayran kaldım Ben oyunları tek tek iso olarak çekiyorum.Zaten hepsini birden oynayacaz diye birşey yok Sevdiğim 14-15 oyunu çektim sağlam oyun buldukça indirip çekiyorum.

Nintendo Wii Black Softmod
Free Region Nintendo Snes
Nintendo Ds Lite(Supercard DsOne)
Nintendo Gameboy Advance Sp AGS-001(Ez Flash iV)
Nintendo Gameboy Advance AGB-001
Gameboy Color Yellow
Micro Genius iQ-501
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 16, 2015, 16:55:03 ÖS »

Zahmet olmazsa ben HDD gönderirim.

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2015, 17:00:16 ÖS »

Zahmet olmazsa ben HDD gönderirim.
Adresimi pm attım ne zahmeti gönderebilirsin.

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 16, 2015, 17:01:50 ÖS »

Torren linki:

Valla sabrına hayran kaldım Ben oyunları tek tek iso olarak çekiyorum.Zaten hepsini birden oynayacaz diye birşey yok Sevdiğim 14-15 oyunu çektim sağlam oyun buldukça indirip çekiyorum.
Orası öylede bu torrent deki oyunlar sorunsuz çalışıyor ileride de oyun lazım olduğunda aramaktansa elimin altında olması daha iyi.

wolfiem
Deneyimli

May the source be with you!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 16, 2015, 17:44:59 ÖS »

Paylaşim için teşekkürler. Torrenti indirmeye başladım. Bu tür retro kaynakları en az 1'e 5 seed etmeden kapatmıyorum. Hatta CPCGame base 1'e 13 oldu hala kapatmaya kıyamıyorum

Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan
k2.bbs.tr - Çok yakında!
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2015, 17:47:15 ÖS »

Paylaşim için teşekkürler. Torrenti indirmeye başladım. Bu tür retro kaynakları en az 1'e 5 seed etmeden kapatmıyorum. Hatta CPCGame base 1'e 13 oldu hala kapatmaya kıyamıyorum
Rica ederim, bana da sağlam bir coinops lazım bilen varsa paylaşabilir mi.

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Mart 16, 2015, 18:14:46 ÖS »

Geçen sene coinops 6 full torrent indirmiştim elimde var ama şu anda torrent linkini bulamıyorum hatta linki forumdan bir arkadaş paylaşmıştı
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 16, 2015, 18:32:43 ÖS »

Geçen sene coinops 6 full torrent indirmiştim elimde var ama şu anda torrent linkini bulamıyorum hatta linki forumdan bir arkadaş paylaşmıştı

@Simon paylaşmıştı diye hatırlıyorum.

Senden bir ara alayım şu coinops full seti yine yalan oldun kirko kardeş.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: