Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEbay adami nasil gicik eder... (Sizin de basiniza gelebilir)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay adami nasil gicik eder... (Sizin de basiniza gelebilir)  (Okunma Sayısı 13332 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Mart 23, 2015, 01:16:32 ÖÖ »

@Memrah: EDAN yaklaşımın ve epostan çok güzeldi... Hiç sıkılmadan okudum ve böyle güzel yazamıyorum diye hayıflandım doğrusu...

EDAN - yaklaşımı konusunda benim en dikkatimi çeken Steve Jobs'un ölümü ve Apple cihazların birden Jobs'la ölmüş olmaları düşüncesiyle!, fiyatların artmış olmasıdır. Steve Jobs'un ölümünden bir gün önce atıyorum 100 USD olan cihazın ertesi gün 200 USD olmasını başka türlü açıklayamıyor insan. Allah Sir Clive Sinclair'e uzun ömür versin. Eğer Clive Sinclair'e bişey olursa Sinclair'ler prim yapar kutulu ZX81 ya da ZX80 hayalim sonsuza kadar hayal olarak kalır Eğer prim yapacak yarıtımcı varsa hayatta olan icon isimlerin sağlık durumlarını takip etsinler

мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Mart 31, 2015, 20:31:30 ÖS »

Bahsi gecen ZX81'im geldi. TV'ye bagladim, adaptorun bir ucunu fise taktim, diger ucunu da ZX81'e takacaktimmmmm ki.... elektrikler gitti. Kahkaha

Heyecanli bir bekleyisti.. Calisacak mi, calismayacak mi.. Neyse elektrik geldi ve bana da piril piril beyaz ekranin alt kosesinden goz kirpan bir "K" getirdi gelirken

Kisacasi mutlu son. Yeni yuvana hos geldin ZX81.
byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Mart 31, 2015, 23:15:10 ÖS »

Memrah yeni yavrun hayırlı olsun  Kaç günde eline ulaştı acaba?
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 31, 2015, 23:39:37 ÖS »

Memrah yeni yavrun hayırlı olsun

Tesekkurler.

Kaç günde eline ulaştı acaba?

Ingiltere'den gelen cogu paket gibi bu da 13-14 gun icinde elime gecti. Gecmiste yurt disindan aldigim bir iki parca ise 6-7 gun gibi rekor hizda elime ulasmisti. Ama o cok nadir birsey. Dedigim gibi, benim oturdugum yere Ingiltere'den ortalama 13-14 gunde geliyorlar.

* zeeiksseksenbir.jpg (334.5 KB, 800x1130 - Görüntüleme: 2220 kez.)
« Son Düzenleme: Nisan 01, 2015, 00:28:21 ÖÖ Gönderen: мemrah » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: