Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Arcade sistem kurulumu için fikir (Sammy)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Arcade sistem kurulumu için fikir (Sammy)  (Okunma Sayısı 6531 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 05, 2015, 12:30:28 ÖS »

Günaydın arkadaşlar,

Daha önce kuracağımı söylediğim müze için Sammy ile arcade kabini kurmayı planlıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek, İstanbul'da oturan arkadaşımız var mıdır? Tek başıma başlasam hayatta bitiremem. Ne bilgim ne de vaktim yetmez. Özellikle Kadıköy tarafında oturup da kurulum için yardımcı olabilecek kimse varsa harika olur valla.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2015, 14:20:15 ÖS »

Sammy derken cand cab'lerden bahsediyorsun değil mi? Candy cab'ler kolay bulunmuyor. Daha doğrusu bulunuyor ama nispeten daha yeni oldukları için fiyatları el yakabiliyor. İçinde de Atomiswave mi olacak?

merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2015, 14:39:16 ÖS »

Kusura bakma. Benim hatam. Atomiswave var bende. Dışını ben yapmak istiyorum.
wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Nisan 05, 2015, 19:59:45 ÖS »

Son zamanlarda kabin imalatı konusunda çok konuşuldu. Geçen ay sanıyorum CNC'de kestirerek kabin yapan bir arkadaş vardı. Sen şekline şemaline karar ver. Kendin çizebileceksen kullanılacak yazılımlar belli. Hazır ölçüler kullanacaksan Yavuz'un eski mesajlarında kabin ölçüleriyle ilgili linkler var. Elektronik aynı şekilde. Joystick, buton, jeton kanalı siparişlerini ver. Bunların gelmesi zaman alıyor. Kullanacağın ekranın tipine karar ver. Ekranın boyu önemli ekranı bulmadan kabin için kesim yaptırma.

Geri kalan bütün bilgiler forumda mevcut. Sen kararını ver, buradan yaz. Takıldığın yerlerde gerekli yönlendirmeleri yaparız.

merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 05, 2015, 20:20:54 ÖS »

Çok sağolasın.
merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 05, 2015, 20:21:28 ÖS »

http://m.aliexpress.com/item/1592469951.html?recommendVersion=1&productId=1592469951&productId=1592469951&productId=1592469951&product=%7B"adminSeq"%3A120255392%2C"aeProductSKUEsiDTOs"%3A%5B%7B"skuPrice"%3A29.99%7D%5D%2C"isSkuProperty"%3Afalse%2C"lot"%3Afalse%2C"multiUnitName"%3A"sets"%2C"numberPerLot"%3A1%2C"oddUnitName"%3A"set"%2C"offlineDate"%3A1430289485000%2C"productId"%3A1592469951%2C"productMaxPrice"%3A29.99%2C"productMinPrice"%3A29.99%2C"seotitle"%3A"Arcade+parts+Bundles+With+Illuminated+button+LED+bulbs+holders+nuts+Joystick+player+buttons+Microswitch+USB+adapter+ground+wires"%2C"shopNumber"%3A607318%7D&category=%7B"categoryName"%3A"Coin+Operated+Games"%2C"categoryUrl"%3A"http%3A%2F%2Fwww.aliexpress.com%2Fcategory%2F180601%2Fcoin-operated-games.html"%7D&productSubject=Arcade-parts-Bundles-With-Illuminated-button-LED-bulbs-holders-nuts-Joystick-player-buttons-Microswitch-USB-adapter&productSubject=Arcade-parts-Bundles-With-Illuminated-button-LED-bulbs-holders-nuts-Joystick-player-buttons-Microswitch-USB-adapter&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail

Bu uygyn mudur?
wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Nisan 05, 2015, 20:32:45 ÖS »

Bu bendeki kitin aynısı. Butonların ışıklı olması biraz fazla kablo işçiliği olacağı anlamına geliyor. Aslında USB encoder'a ihtiyacın yok ama bir kenarda dursun diye alınabilir. Ben öyle yapmıştım. Eğer kontrol panelin sunta değil sac olacaka aynı joystick'in long değil short shaft olanına bakmalısın.
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2015, 20:34:26 ÖS Gönderen: wizofwor » Logged

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 06, 2015, 03:09:07 ÖÖ »

Günaydın arkadaşlar,

Daha önce kuracağımı söylediğim müze için Sammy ile arcade kabini kurmayı planlıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek, İstanbul'da oturan arkadaşımız var mıdır? Tek başıma başlasam hayatta bitiremem. Ne bilgim ne de vaktim yetmez. Özellikle Kadıköy tarafında oturup da kurulum için yardımcı olabilecek kimse varsa harika olur valla.

Eğer uğraşak vaktim yok diyorsan bence eski atariciden çıkma eliyüzü düzgün temizce bir kabin al derim...

Kabin mevcutta bir oyun çalıştırıyorsa ve kontrol panelinde oyuncu başına en az 5 buton varsa atomiswave'i de çalıştıracaktır plug & play şeklinde

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: