Bugün kapaklar için çalışma yaptım
kapaklar için kestirdiğim pleksileri bir araya getirmek için pleksi yapıştırıcı kullandım, bir reklamcıya giderek bir miktar tedarik ettim
bu yapıştırıcı kloroform aslında, iki çeşidi var ince ve kalın olarak
ince olan sıvı kloroform kalın olan ise içerisinde pleksi tozu eritilmiş kloroform, reklamcıda kalın olan vardı bu daha kolay kullanılıyor bunu kullan dedi, bende aldım; kullanım için yapışacak yüzeye sürüyoruz ve yapışacağı yere sıkıca bastırarak tutturuyoruz, taşan kısımları kürdan yardımıyla temizledim kolayca alınıyor zaten, bal kıvamında bir şey, kloroform 5-10 dk içinde pleksileri eriterek kaynamasını sağlıyor tekrar çıkmaları için kırılması gerekir
yapıştırılacak parçaların yerinin tespiti için maskeleme bandı ile ayarlama yapıp sonrasında yapıştırınca montaj kolay oldu

sonrasında kilit yerlerini deldim, bu iş biraz uğraştırdı kilidin yeri tam daire değil 2 kenarları düzlenmiş daire gibi düşünün bu şekli vermek için matkap ucunu şablon çizdiğim kısımda milim milim gezdirerek delik açtım ama uğraştırdı biraz dediğim gibi

sonrasında sprey boya ile boyandı ve kilitler montajlandı
ön kapağın yapımı kolaydı ama arka kapak biraz teferruatlı olduğundan daha fazla uğraştırdı, sonuç tatmin edici

bu işte bitti;
tamir tadilat işleri bitti ya rahatladım
Işık önünde ki parça tamir edilecek onu reklam işi yapan bir tanıdığa götürüp ek yaptıracağım ben halledemedim
kabinin içerisinde 220V bir fan var çalışmadığını fark ettim muhtemelen bobini yanmıştır onu yenisi ile değiştireceğim
artık bilgisayar bağlantısı için devre çalışmalarını yapabilirim sonunda

elektronik ile uğraşmayı daha çok seviyorum diğer işler hem yorucu hem de çok bilgim olmadığından uğraştırıcı oldu ama el becerim baya gelişti