Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Üyeliğimi kapatıyorum  (Okunma Sayısı 11557 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commodore500
Ziyaretçi
« : Nisan 21, 2015, 13:57:39 ÖS »

Arkadaslar , bu sitedeki uyeligimi bitiriyorum . Bu siteyi de sahiplerine terk ediyorum , istedikleri gibi at kostursunlar

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2015, 14:00:15 ÖS »

bazen bende aynı düşüncelere kapılmadım değil ama sevdiğim bir toplum. forma girince mutlu oluyorum. kızdığın insanların yerine sevdiğin insanları düşünüp formda kalmanı tavsiye ederim.

this is amiga speaking.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2015, 14:03:06 ÖS »

Tabii canım... Biz yinede gereksiz yazışmaları düzeltir, yeni üyelere forum kurallarını hatırlatır, arada sırada hatalı başlıkları düzeltir, doğru alanlara mesajları taşır, domain, hosting, script vs. uğraşırız... Ne demek canım... olur mu öyle şey... İstediğiniz zaman aklınızca sitem edin, posta koyun... Emrinizdeyiz..

mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2015, 14:08:35 ÖS »

Benzer bir olay benimde başımdan geçmişti. Haklısınız ancak bıçakla keser gibi aktif bir üyeyi forumdan koparmak ne derece doğru? Üyeliği kapatmanın demokrasinin kılıcı gibi başımızda sallanması mı gerekiyor?
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2015, 14:12:11 ÖS »

Ya şu alemde zaten bir avuç kişiyiz, çok anlamsız bir durum. ben her paylaşımın ve her üyenin bir fayda sağladığını düşünüyorum. zaten bu konu altında tek form. bir birimizi kırmayalım, kaybetmeye değil kazanmaya çalışalım.

this is amiga speaking.
atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2015, 14:15:17 ÖS »

Ben Emre gibi düşünüyorum. Buraya kardeşçe arkadaşça takılmaya geliyoruz, stress atıyoruz. Bari bu konuda bölünmeyelim, birbirimizi üzmeyelim kırmayalım.

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 21, 2015, 14:18:36 ÖS »

Forumda düzen sağlamakta zor iş. Zorluklarını bilemeyiz. Bilerek ya da bilmeyerek yapılan hatalara karşı mutlaka bir yaptırım olmalı ancak bu hemen hesap kapatma mı olmalı?
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Nisan 21, 2015, 14:19:34 ÖS »

mrmojorisim: başınızdan geçen olayda forumdan atıldınız mı?

Bugüne kadar bu forumdan kaç kişi atılmış? Neden atılmış? en ufak fikriniz var mı? Peki Commodore500'ü forumdan kim atmış?

asit
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 21, 2015, 14:23:26 ÖS »

bence biraz zaman verelim  herkes sakinleşsin olay tatlıya bağlanır

benim yazılardan anladığım kadarıyla arkadaş kendisi kapatıyor üyeliğini 

Amiga 500
C64
Ps1
Ps2
Atari 2600
Sega mega drıve 2
Xbox 1
Xbox 360
Nintendo wii
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 21, 2015, 14:26:41 ÖS »

Bu siteyi de sahiplerine terk ediyorum , istedikleri gibi at kostursunlar

Bu sitenin sahipleri, siteye üye olanlardır. Senin bu serzenişin bir bakıma sitedeki üyelerin tamamına gibi.

Senin yerinde olsam, bu mesajı yazdıktan sonra nedenlerini de madde madde yazardım. Tabii ki zorla seni tutacak değiliz. İstediğin gibi üyeliğini silebilirsin. Siteyi beğenmemiş olabilirsin, buna birşey diyemeyiz. Seni tutmayalım, güle güle.

mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 21, 2015, 14:27:09 ÖS »

Üyeliğimi profil sayfamdan kapatmam telkininde bulunmuştunuz ki bende kapatmıştım.
Benzer durumda üyeliğini kapatıp kaç kişinin geri döndüğünü tabii ki bilemem.
Söylemek istediğim şey büyük çoğunluğumuz üç aşağı beş yukarı aynı yaşlarda, benzer kültürde yetişmiş retro sevdalılarıyız. Bir anda kestirip atmak bana yanlış geliyor. Hepsi bu
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Nisan 21, 2015, 14:48:26 ÖS »

Forumda düzen sağlamaya çalışan yok... Düzen sağlamak için forumdan birini atanda yok. Bu güne kadar bir başka üyeye küfür, ağır hakaret dışında ve alışveriş yaparken, hileli işlem yaptıklarını düşündüğümüz belki 1 elin parmağını geçmeyecek kadar üye forumdan ihraç edilmiştir. Elimizdeki gücü kullanarak bu güne kadar sebepsiz yere kimseyi ihraç etmedik.

Bir üye eğer kendisine sunulan ortamdan memnun değilse, kurallara uymak kendisine zor geliyorsa, forumdan ayrılabilir. Forum kurallarına uymamakta ısrar eden üyelerin yönetim tarafından atılmadan, kendi istekleriyle ayrılmaları bize daha doğru gelen bir yöntemdir. Kişisel tercihlerimizle forumdan üye atacak olsak, bu ortam bu güne kadar bu şekilde devam etmez, hayatta kalamazdı...

@mrmojorisin : Bir anda kestirip atmadığımızı en iyi bilen en son üye olarak, yönetimin hakkını teslim edeceğinizi düşünmüştüm... Yanılmışım.

mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 21, 2015, 15:00:21 ÖS »

Ben yanlış ifade ettim sanırım. Bu kadar büyük ve büyümekte olan forumda düzen sağlamak konusunda hakkınızı teslim ediyorum. 'Üyeliğinizi profil sayfanızdan kapatabilirsiniz.' ifadesiyle biz atmıyoruz kendileri kapatıp gidiyorlar demek bana yanlış geliyor.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Nisan 21, 2015, 15:10:16 ÖS »

Hepimiz genelde klasik bilgisayarlar nesli insanlar, yani yaşını başını almış insanlarız, birinin kalbini kırmak küçük birinde belki küçük kırarken büyük bir insanda daha büyük kırar "gönül alma zor olur". belki bizden yaşça büyük bir üyemiz, abimiz, benim belirtmek istediğim insanlar hata yapabilir, ben bulunduğum konum işim icabı hata yapana farklı yaklaşımda bulunsaydım, şimdi %99.9 luk hedeflerimizi tutturamaz ve bu başarılı ekibi bir araya getiremezdim. Formdan üye kaybı benim için üzücü, durum biraz daha farklı farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Üyeliğini aktif edelim lütfen dönüş yapıp yapmama kararı Erdem Bey'e kalsın. Saygılarımla.

this is amiga speaking.
joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 21, 2015, 15:25:45 ÖS »

Üyeliğini aktif edelim lütfen dönüş yapıp yapmama kararı Erdem Bey'e kalsın. Saygılarımla.

Kimsenin üyeliği felan sildiği yok arkadaşlar, üyeliği hala aktif. İstediği zaman yazabilir.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: