Hoparlör ve güneşli ortamda ekran kalitesi nasıl?
Pil tüketimi düşük olsun diye parlaklık yarıda iken bile makul düzeyde okunabiliyor ekrandakiler.
Beklenmedik tepkiler alabiliyor musun? Örneğin ben android'de zaman zaman oyun oynarken gelen çağrılar sonrasında oyuna dönüşte sorunlar (bazen kilit ekranına veya uyku moduna dönebiliyor) ve gecikmeler yaşayabiliyorum, ya da bazı uygulamalar hafızada uyku modunda yığılıp wake-up halinde sistemi tekletebiliyor.
Telefonda oyun oynamadığım için (vaktim o kadar değersiz değil) oyun çıkışı sapıtmalar var mı bilemiyorum ama o tarz bir problem yaşamadım hiç. Misal eski telefonum (Samsung Galaxy W) kameradayken tuş kilidine geçerse geri açtığımda sapıtıyordu, bu kaldığı yerden devam ediyor.
Telefon olarak kullanım pratikliği nasıl, adres defterine giriş-çıkış yeterince hızlı mı?
Büyük çoğunlukla saf Android deneyimi olduğundan yabancılık çekmedim hiç adres defterine ve ayar ekranlarına. Ekranlar arası geçiş ve uzun ekranları aşağı kaydırmalar gayet akıcı.
5-6 gün restart etmediğinde sistem hantallaşıyor mu?
Herhangi bir yavaşlama gözlemlemedim şu ana kadar.
Ek olarak pili 3G ve Wireless açık halde ve bildirim geldikçe kontrol edip gerektiğinde cevap yazarak, çok fazla konuşma ve internette dolaşma yapmazsam 2 tam gün gidiyor. Kullanım alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilir ama bana gayet iyi geldi.