Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

  Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAndroid One (General Mobile 4G)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Android One (General Mobile 4G)  (Okunma Sayısı 20811 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
witchdoktor
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 6.238



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mayıs 27, 2015, 14:05:16 ÖS »

Özay'ın ilk izlenimleri ve yorumlarını bekliyoruz...
Logged
Simon (Özay Turay)
Yönetici
*****
Mesaj Sayısı: 7.757


Commodore Forever


Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Mayıs 27, 2015, 14:42:34 ÖS »

Telefon on numara, artılarını saymakla bitiremem. Kahkaha

Eksileri:
* Kasa malzemesi çok kaliteli değil, dikkatli kullanmak gerek. Uygun fiyatlı telefonda da ancak bu kadar olur.

* YouTube'u güncelleyemiyorum ve oturum açamıyorum (muhtemelen güncelenemediğinden ve api değiştiği için) ama anonim olarak video izleyebiliyorum. Android 5.1.1 ile alakalı bir durum sanırım. Tahminim yakında çözülür.

Başka da bir kusur bulamadım telefonda.
Logged

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
witchdoktor
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 6.238



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Mayıs 27, 2015, 14:52:50 ÖS »

Hoparlör ve güneşli ortamda ekran kalitesi nasıl? Beklenmedik tepkiler alabiliyor musun? Örneğin ben android'de zaman zaman oyun oynarken gelen çağrılar sonrasında oyuna dönüşte sorunlar (bazen kilit ekranına veya uyku moduna dönebiliyor) ve gecikmeler yaşayabiliyorum, ya da bazı uygulamalar hafızada uyku modunda yığılıp wake-up halinde sistemi tekletebiliyor. Telefon olarak kullanım pratikliği nasıl, adres defterine giriş-çıkış yeterince hızlı mı? 5-6 gün restart etmediğinde sistem hantallaşıyor mu?
Logged
Cengiz Demir
Uzman
*****
Mesaj Sayısı: 3.830



Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mayıs 27, 2015, 22:46:47 ÖS »

Bilgilendirme için teşekkürler sensei
Logged

Simon (Özay Turay)
Yönetici
*****
Mesaj Sayısı: 7.757


Commodore Forever


Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Mayıs 28, 2015, 11:01:40 ÖÖ »

Hoparlör ve güneşli ortamda ekran kalitesi nasıl?

Pil tüketimi düşük olsun diye parlaklık yarıda iken bile makul düzeyde okunabiliyor ekrandakiler.

Beklenmedik tepkiler alabiliyor musun? Örneğin ben android'de zaman zaman oyun oynarken gelen çağrılar sonrasında oyuna dönüşte sorunlar (bazen kilit ekranına veya uyku moduna dönebiliyor) ve gecikmeler yaşayabiliyorum, ya da bazı uygulamalar hafızada uyku modunda yığılıp wake-up halinde sistemi tekletebiliyor.

Telefonda oyun oynamadığım için (vaktim o kadar değersiz değil) oyun çıkışı sapıtmalar var mı bilemiyorum ama o tarz bir problem yaşamadım hiç. Misal eski telefonum (Samsung Galaxy W) kameradayken tuş kilidine geçerse geri açtığımda sapıtıyordu, bu kaldığı yerden devam ediyor.

Telefon olarak kullanım pratikliği nasıl, adres defterine giriş-çıkış yeterince hızlı mı?

Büyük çoğunlukla saf Android deneyimi olduğundan yabancılık çekmedim hiç adres defterine ve ayar ekranlarına. Ekranlar arası geçiş ve uzun ekranları aşağı kaydırmalar gayet akıcı.

5-6 gün restart etmediğinde sistem hantallaşıyor mu?

Herhangi bir yavaşlama gözlemlemedim şu ana kadar.


Ek olarak pili 3G ve Wireless açık halde ve bildirim geldikçe kontrol edip gerektiğinde cevap yazarak, çok fazla konuşma ve internette dolaşma yapmazsam 2 tam gün gidiyor. Kullanım alışkanlıklarına göre değişiklik gösterebilir ama bana gayet iyi geldi.
Logged

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: