kabinin işi bitip nihayi yerine yerleştirince bakarsın degauss işine zira dünyanın manyetik alanından tut da evdeki wifi'ye kadar etkiliyor.
bu zaman zarfında aliexpress'den degauss çubuğu alabilirsin. renklenme çok hafifse çok güçlü olmayan bir mıknatısla da kaybolabilir ama dediğim gibi. kabinin yerini değiştirdiğinde bile etkilenir.
alternatif olarak hurda TV tüplerinin üzerinden söküp buna takabilirsin degauss bobini. Eski TV tamircilerinde bolca vardır...
Hatta 70 ekran'dan bir tane söküp kendi portatif degauss bobinini de yapabilirsin.
üstat eski tvden bobin işi kafama yattı
tv tamircisine bir sorayım belki elinde vardır
çok acelesi yok ta yine de danışayım dedim diğer işleri bitirince
yapmam gerekecek çünkü

poff kafam atıcak bende alıcam en sonunda bir kabin hanımda beni kapıya koyucak...
yer sorunu yoksa ikna etmek kolay oluyor nispeten

bak şimdi kötü görünüyor ama elden geçirince şöyle olacak falan gibi .....
Hanım beni kapıya koydu... Kabin falan hayalden öte benim için.. Evdeki %50'yi zor tutuyoruz

kapıya atılacak bugün yarın

üstat o %50 nin boyutu önemli aslında %50 evin yarısını kaplıyorsa seni koyacak yer bulamamıştır ondan kapıya koymuştur

şaka bir yana abartılmadığı makul olduğu sürece hanımlarla bir şekilde sıkıntı yaşanmayabilir diye düşünüyorum
Hanım beni kapıya koydu... Kabin falan hayalden öte benim için.. Evdeki %50'yi zor tutuyoruz

kapıya atılacak bugün yarın

biz oyun odası yaptık ortak gayette güzel oldu fakat böyle eski püskü kirli gözüken objelerin eve girişi sırasında yediğim laf elimdeki cihazı bozar derecede

hocam bu iş için ayrı oda varsa bence hiç sıkıntı yok
yukarıda da yazdığım gibi ikna meselesi