Hayat koşturmacasından kendime ayıracak pek vakit bulamadığım birkaç yıllık dönem içerisinde.
Uzunca bir zaman pek paylaşım da yapamadım.
Hobilerim için ayırabildiğim pek bir zaman olmadı açıkçası.
Az bir vakit bulupta bazı çalışmalar yapmıştım fakat sizlerle paylaşamamıştım.
Bu vakitsizlik döngüsünü nasıl kıracağım diye düşünürken hem üzerinden çok zaman geçen bazı yaptıklarımı sizlerle paylaşayım.
Hem de belki bu kısır döngüden çıkarak kendime de biraz vakit ayırabilirim diyerek birkaç cümle yazayım istedim.
Kabinin boya işleri bittikten sonra vernik işlemlerini yapmıştım.
Vernik olarak akrilik mat vernik kullandım.
Vernik sonrası reklamcıda yan çıkartmaları , kontrol paneli kaplamasını ve üst görsellerin geleceği pleksiyi yaptırmıştım.

Kabinin son hali ile dıştan görünümü bu şekilde oldu.
Bu uzun hobisiz dönemde.
Denk gelerek bazı şeyler de tadarik ettim.
Ok Baby kabinin orijinal jeton kutusu
Şu başlıkta restorasyon süreçlerini paylaşmıştım
https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=10323.0Uygun bir zaman olursa onun da paylaşımını yaparım kısmet olursa

NeoGeo kabin için de orijinal jeton kapısı tedarik ettiğim diğer ürün.
Çok kötü durumdaydı tümüyle pas içindeydi ve boyaların büyük kısmı dökülmüştü diyebilirim.
Fotoları bulamadığım için ilk halleri maalesef yok

Boya sökücü ile eski boyayı söküp zımpara ve telleme işlemlerini yaptım.

Sonrasında da boyamasını yaptım ve temize çıktılar.

Bunlar da jeton kanalındaki parçalar, onların da boya sonrası durumu.

Bu jeton kapısı tedariği sonrası kabinin işlerinde de bazı değişiklikler oldu tabi.
Ben ön kısımda ayak gelen yeri tam boy aşağıya indirmemiştim daha kullanışlı bir yapısı olduğu için
Fakat bu hali ile jeton kapısı mevcut boşluğa büyük geliyor ve kapı takılınca kötü bir görüntü oluşuyor
Bundan dolayı alt kısmı kestim , oraya yeniden ekleme yaparak tabana doğru uzatacağım orijinal kabinlerde olduğu gibi.
Henüz bu işlemleri yapmadım umarım yakın zamanda girişebilirim.