Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun KonsollarıWii Homebrew i USB Ntfs diskden çalıştırabilir miyiz ?
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Wii Homebrew i USB Ntfs diskden çalıştırabilir miyiz ?  (Okunma Sayısı 13569 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Temmuz 03, 2015, 22:34:01 ÖS »

Ikinci rar dosyasi dedigin iso dosyasinin kendisi olmasin?

Wii iso dosyalarini normal iso acan programlar acamaz o yuzden diyorum.
Öylemi acaba o zaman o rar dosyalarını flash diske atıp bir deneyeyim teşekkür ederim

Uzantisini rar olarak goruyorsan deneme. Uzantilarin sende gizli olabilecegini dusunerek yazdim aslinda. Dosya .Rar ile bitiyorsa dedigin gibidir durum.

Wbfs manager / wii backup manager gibi programlarla sd / usb drivelara atabilirsin bu arada.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Temmuz 03, 2015, 22:56:02 ÖS »

Dosya uzantıları iso olarak gözüküyor wii backup manager ile 16 gb flash belleği wbfs formatında formatladıktan sonra 3 tane oyun attım ama wii flash belleği görmedi dedim ya wii hakkında kör cahilim biraz uğraştırıcak gibi
@i_r_on teşekkürler
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Temmuz 03, 2015, 23:12:03 ÖS »

@kirkoryan :
Softmod için usb cihazları kullanırken şuna dikkat et. Harddisk / flashdisk vesairenin usb kablosunu wii'nin arkasında kenara daha yakın olan port'a takman lazım. Çoğu cios sadece bu portu destekliyor. Diğer porta takarsan görmez.

Bu arada wbfs ilk zamanlarda tek seçenekti sonradan popülaritesi gittikçe kayboldu. FAT yahut NTFS daha çok tercih ediliyor. Hemen hemen tüm loader'ların NTFS desteği var.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Temmuz 03, 2015, 23:18:30 ÖS »

@kirkoryan :
Softmod için usb cihazları kullanırken şuna dikkat et. Harddisk / flashdisk vesairenin usb kablosunu wii'nin arkasında kenara daha yakın olan port'a takman lazım. Çoğu cios sadece bu portu destekliyor. Diğer porta takarsan görmez.

Bu arada wbfs ilk zamanlarda tek seçenekti sonradan popülaritesi gittikçe kayboldu. FAT yahut NTFS daha çok tercih ediliyor. Hemen hemen tüm loader'ların NTFS desteği var.
Bendeki wii heralde son çıkanı bu olması lazım mavi kasa şimdi biraz netten baktımda usb den oyun açabilmemiz için wiiflow diye bir yazılım olması lazım heralde sd kartta şimdi onu yüklicem ama bunda sürüm olarak ne kullanmam gerekiyor acaba
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Temmuz 03, 2015, 23:29:12 ÖS »

Bendeki wii heralde son çıkanı bu olması lazım mavi kasa şimdi biraz netten baktımda usb den oyun açabilmemiz için wiiflow diye bir yazılım olması lazım heralde sd kartta şimdi onu yüklicem ama bunda sürüm olarak ne kullanmam gerekiyor acaba

Bundle falandır herhalde, mario oyunuyla kırmızı geliyordu. Onun gibi bir şey. Okuduğum kadarıyla gamecube portlarının olmadığı söyleniyor.

Wiiflow gibi bir usb loader'ın yanısıra softmod kurulumunun olduğundan da emin olman lazım o zaman (custom ios'lar yüklü olmalı yani)

Homebrew channel yüklü ise büyük ihtimal softmodludur.

En temizi sıfırdan bir rehbere bakıp öğrenerek tekrar kurulumunu yapmak (Homebrew channel falan yoksa)

Varsa doğrudan wiiflow / configurable usb loader / usb loader gx gibi loader'lardan birini indirip sd kart'a atıp denersin. Gerçekten softmodlu ise sorun yaşamazsın.

twitter | blog
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Temmuz 03, 2015, 23:29:39 ÖS »

@ozgur flash diske özay in  paket programlarini acip denedin mi  bu konuya linkini eklemistim  2 usb loader de  var orda . Usb yi fat32 yapıp  oyunlari backup manager iler atip sonra uygulamalri flash diske acarsan  oyunlari loaderlerden calistirabilirsin.  Loaderler kanal olarak ei degilse homebrew i calistirip ordan acabilrsin loader leri

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Temmuz 03, 2015, 23:38:49 ÖS »

@ozgur flash diske özay in  paket programlarini acip denedin mi  bu konuya linkini eklemistim  2 usb loader de  var orda . Usb yi fat32 yapıp  oyunlari backup manager iler atip sonra uygulamalri flash diske acarsan  oyunlari loaderlerden calistirabilirsin.  Loaderler kanal olarak ei degilse homebrew i calistirip ordan acabilrsin loader leri

Şu anda o paketi indirmeye başladım bitsin deneyecem teşekkürler
final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Temmuz 04, 2015, 08:44:16 ÖÖ »

mario galaxy oyna kardeş favori oyunumdur seversen oyun tavsiyeleri yaparım daha ama en baba oyun bence fatal frame 4 tam korku adamı ekrana kitliyo ingilizce yamalı isosu var nette çek kardeş
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: