İstanbulda ikamet eden çoğumuz biliriz bu dükkanı...
çocukluğumuzdan beri görmüşüğümüz gezmişliğimiz var arasıra..
Dün de yolum düştü vitrinde çok güzel ürünler vardı handheld olarak ve sahibi o aksi yaşlı amcayıda bilirsiniz elinden geldiğince kaba davranan ürün satma derdinde değil gurur mücadelesidir onunki ve çoğu sefer ikili mücadelede hep yaşına hürmet ederek kendimi sakinleştirip dükkandan usulca dışarı akmışlığım vardı taa ki düne kadar...
ps vita vardı vitrinde kolay gelsin sony ps vita şu el atarisi fiyatı ne kadar diye sordum
ne istiyosun dedi bana

birdaha mı kurucam şimdi dayı dedim aynı cümleyi oruçtan kulaklarmı gitti senin dedim
(bunu derkenki pişmanlığımı anlatamam içimden sen sıçtın diyorum ama durduramıyorum gözüm de dönmüştü çünkü)
gel dayı arkadaşla seni sağlık ocağına götürelim diyorum orada birşeylere bakınan müşteri çocuğu göstererek...
laz aksanıyla askitere la çıkla dışarı şoleşek şerefsiz gibi salak saçma saydırdı
en son şey dedim sokağın ortasında bağırarak tüm esnafta döndü baktı
a.. k... bütün dükkanı alıcan dimi mezarına iki gameboy sat lan bari bize bi esnaflık yap bunaklık yapıcana...
yaptığım çok yanlıştı buradan kınama mesajlarınızı da bekliyorum ama öyle rahatladım ki
yıllarca içimde dağ olmuş bu adama karşı olan sinirim...
ekşide başlığı
https://eksisozluk.com/hobim-nostalji--3117451foto da kendi çekimim dünden