Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Sega Master System II  (Okunma Sayısı 20815 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Temmuz 13, 2015, 18:59:38 ÖS »

Ellerinize sağlık. Gerçekten çok güzel bir çalışma ve paylaşım. Bir şey sormak istiyorum (aslında soracağım çok şey var ama ) temizlik aşamasında ne kullanıyorsunuz. Ben de elimdeki retro bilgisayarların PCB'lerini temizlemek istiyorum da. Teşekkürler. Saygılarımla.
sabun su fırça banyo birde kurutmak için ortam bu yeterli olur sanırım yavuzda aynısını diyicektir zaten.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Temmuz 16, 2015, 03:13:52 ÖÖ »

eline sağlık yavuz.
osiloskopla frekans ölçmeyi bi ara araştırdım bulamamıştım sonra frekans metre almıştım şuan frekans metrede bu tarz ihtiyacımı gideriyorum ama osiloskopla nasıl ölçüldüğünüde öğrenmek isterim nasıl ölçüyorusun Kahkaha ( sanırım senin osiloskop ve benim osiloskop aynı bendeki ( rigol ds1102e ) )

Söz verdiğim ekran görüntülerini ve frekans ölçümü konusuna bu başlıkta değindim:

http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=10832.msg117991#msg117991

wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Temmuz 20, 2015, 11:57:31 ÖÖ »

Her başlığında ayrı bir şey öğreniyorum. Artık hangi tekniğin hangi konuda anlatıldığını hatırlamak sorun olmaya başladı. Yakında defter tutmaya başlayacağım. Kaç ortalı öneriyorsun? Kahkaha

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: