Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Öpücem / UPS ingiltere  (Okunma Sayısı 25425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 13, 2015, 17:46:19 ÖS »

bir sega mega cd hevesim vardı satıcıya okadar söyledim royal mail ile gönder diye, UPS ile göndermiş ve meşhur gümrükleme işlemi upsden cici bir kız aradı ürün gümrüğe (yani bize takılmış)
« Son Düzenleme: Ağustos 14, 2015, 14:37:40 ÖS Gönderen: izmirmaster » Logged

Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2015, 18:03:37 ÖS »

Abi geçmiş olsun. Daha geçen gün İngiltere'den aldığım ürün geldi. Direk Kraliçe'nin resmi olan koca bir pulla. Royal ile gelince sıkıntı olmuyor cidden. Gümrüğe takılsa bile, postacıya o ücreti malı alırken veriyoruz.

Fiyattan dolayı mı takılıyor acep nedir?

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 13, 2015, 21:45:50 ÖS »

tamamen satıcı salaklığı başka birşey değil üşenmiş paşam ups i çağırmış evine vermiş koliyi yallah...
CommodoreAmiga
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2015, 22:04:36 ÖS »

Mesajınızda yer alan görselde, isminizi ve  özellikle İMZANIZI kaldırmanızı öneririm. TC numaranıza da ulaşarak, ki çok zor değil, hayatınızı kabusa çevirebilirler! Uzun yıllardır kurumsal finans sektöründe yer alan biri olrak söylüyorum...
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 14, 2015, 12:41:27 ÖS »

allah razı olsun UPS/DHL/FEDEX takılmak için fiyatın veya ürünün ne olduğunun anlamı yok ardiye ordinyo kitliyecez hesabına gidiyorlar çoğu şikayetçi ama pttden allah razı olsun

Abi geçmiş olsun. Daha geçen gün İngiltere'den aldığım ürün geldi. Direk Kraliçe'nin resmi olan koca bir pulla. Royal ile gelince sıkıntı olmuyor cidden. Gümrüğe takılsa bile, postacıya o ücreti malı alırken veriyoruz.

Fiyattan dolayı mı takılıyor acep nedir?

Aynen rahat mod arkadaş hızlı olsun diye yaptım diyor
50 gbp kargo verdim gerçi 65gbp ödemiş ama 1 günde türkiyeye geldi bakalım kaç günde izmire gelicek veya duruma göre gümrüğe terk edicem

tamamen satıcı salaklığı başka birşey değil üşenmiş paşam ups i çağırmış evine vermiş koliyi yallah...

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ağustos 14, 2015, 12:45:32 ÖS »

Resmilerinden sıra onlara geleceğini sanmıyorum
ama imzayı kaldırdım ustam

Mesajınızda yer alan görselde, isminizi ve  özellikle İMZANIZI kaldırmanızı öneririm. TC numaranıza da ulaşarak, ki çok zor değil, hayatınızı kabusa çevirebilirler! Uzun yıllardır kurumsal finans sektöründe yer alan biri olrak söylüyorum...

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 14, 2015, 13:11:03 ÖS »

Hayırlı Cumalar Geçmiş Olsun Ben Dedim Sana Öpicikler Kahkaha

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 14, 2015, 13:56:21 ÖS »

izmirmaster geçmiş olsun geri gönderme ürünü kabul etmeme gibi seçenekler yokmu acaba 
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ağustos 14, 2015, 14:31:27 ÖS »

65 Sterlin gönderici kargo ödedi
geri göndermek için sundukları seçenek 250 usd
yada gümrüğe terk vs izmir gümrüğüne sevk için 180 tl
gümrük vergisi (devlete giden hertürlü harç vs önemli değil)
ödeyim çekmeyi düşünüyorum hesap çıksın bakalım yada istanbula uçak bileti alıp ordanmı çekmek daha mantıklı her türlü ardiye ücreti alıcaklar

izmirmaster geçmiş olsun geri gönderme ürünü kabul etmeme gibi seçenekler yokmu acaba 
« Son Düzenleme: Ağustos 14, 2015, 14:36:54 ÖS Gönderen: izmirmaster » Logged

ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 14, 2015, 14:52:36 ÖS »

ödeyim çekmeyi düşünüyorum hesap çıksın bakalım yada istanbula uçak bileti alıp ordanmı çekmek daha mantıklı her türlü ardiye ücreti alıcaklar

fazladan para taleb edildiğine göre ups nin yaptığı bir çeşit dolandırıcılık gibi bi şey sanırım yada bana öyle geldi.
Burdan şunu anlıyorum ups firmasına çok dikkat etmek lazım ups nin adının geçtiği her yerden kaçmak lazım hızlıca .

Bazı firmalar gerçekten çok acayip olabiliyorlar bende bugün açılışta kilitlenen sunny tablet için firmaya telefon açtım ve rom dosyası istedim pirhana ve çeşitli çin tabletlerinde bir çok defa firmalardan rom temin etmeme rağmen sunny firması rom vermediklerini ve servise göndermemi talep ettiler yani bunun anlamı şu gel bana servis ücreti öde kendin bilgisayarda 5 dakikada yapma gel bana servis ücreti öde bugün 2 firmayı mimledim kendimce 1 ups firması 2 sunny marka olan herşey bu iki firmadanda hızlıca kaçmak gerekiyor kanımca.
Tekrardan geçmiş olsun yapıcak çok fazla seçenek kalmıyor gibi bu durumda
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ağustos 14, 2015, 15:19:43 ÖS »

ENSON görüşmede gümrük vergisi + ardiye ile işi kurtarıcam inşallah

türkiyeye geliş zamanı

fazladan para taleb edildiğine göre ups nin yaptığı bir çeşit dolandırıcılık gibi bi şey sanırım yada bana öyle geldi.
Burdan şunu anlıyorum ups firmasına çok dikkat etmek lazım ups nin adının geçtiği her yerden kaçmak lazım hızlıca .

Bazı firmalar gerçekten çok acayip olabiliyorlar bende bugün açılışta kilitlenen sunny tablet için firmaya telefon açtım ve rom dosyası istedim pirhana ve çeşitli çin tabletlerinde bir çok defa firmalardan rom temin etmeme rağmen sunny firması rom vermediklerini ve servise göndermemi talep ettiler yani bunun anlamı şu gel bana servis ücreti öde kendin bilgisayarda 5 dakikada yapma gel bana servis ücreti öde bugün 2 firmayı mimledim kendimce 1 ups firması 2 sunny marka olan herşey bu iki firmadanda hızlıca kaçmak gerekiyor kanımca.
Tekrardan geçmiş olsun yapıcak çok fazla seçenek kalmıyor gibi bu durumda
« Son Düzenleme: Ağustos 14, 2015, 15:22:58 ÖS Gönderen: izmirmaster » Logged

Enson
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 14, 2015, 16:14:20 ÖS »

İnşallah. Sonucu merakla bekliyoruz
final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Ağustos 16, 2015, 12:33:20 ÖS »

efendim selamlar geçmiş olsun gümrük işi ile uğraşmıyoruz burada ama türkiyede bulunan arkadaşım anlatıyor 200 liralık ürüne 600 lira vergi talep edilmiş arkadaş sinirlenip hakaret etmiş görevliye şimdi hakkında dava açılmış hakarett etti diye üründe geri gitmiş telefon konuşmalarını dinletmişler bu sen değil misin diye
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Ağustos 16, 2015, 17:41:02 ÖS »

inşallah vergilerini yatırdım başka bir sıkıntı çıkarmazlarza en kısa zamanda elimde olur nasipse durumu hemen bildiririm

İnşallah. Sonucu merakla bekliyoruz

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Ağustos 16, 2015, 17:44:42 ÖS »

allah razı olsun banda gümrük vergisiydi kdv di(devlete gidene hiç bakmıyorum), ordinyoydu , antrepo, gümrük müşaviri ücreti, kırtasiye parası  felan derken yapıştırıyorlar
allahtan son anda kişisel kullanım ürününe döndü 1500 euro muafiyettinden gümrük vergisi ile yırttım
yurtdışından özel kargomu birdaha tövbe ingiltereden 1 günde istanbula geldi bakalım izmire kaç günde gelicek

efendim selamlar geçmiş olsun gümrük işi ile uğraşmıyoruz burada ama türkiyede bulunan arkadaşım anlatıyor 200 liralık ürüne 600 lira vergi talep edilmiş arkadaş sinirlenip hakaret etmiş görevliye şimdi hakkında dava açılmış hakarett etti diye üründe geri gitmiş telefon konuşmalarını dinletmişler bu sen değil misin diye

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: