Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Öpücem / UPS ingiltere  (Okunma Sayısı 25427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aya-Fix-Center
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ağustos 17, 2015, 00:04:21 ÖÖ »

65 Sterlin gönderici kargo ödedi
geri göndermek için sundukları seçenek 250 usd
yada gümrüğe terk vs izmir gümrüğüne sevk için 180 tl
gümrük vergisi (devlete giden hertürlü harç vs önemli değil)
ödeyim çekmeyi düşünüyorum hesap çıksın bakalım yada istanbula uçak bileti alıp ordanmı çekmek daha mantıklı her türlü ardiye ücreti alıcaklar

izmirmaster geçmiş olsun geri gönderme ürünü kabul etmeme gibi seçenekler yokmu acaba 

fazladan para taleb edildiğine göre ups nin yaptığı bir çeşit dolandırıcılık gibi bi şey sanırım yada bana öyle geldi.
Burdan şunu anlıyorum ups firmasına çok dikkat etmek lazım ups nin adının geçtiği her yerden kaçmak lazım hızlıca .

Bazı firmalar gerçekten çok acayip olabiliyorlar bende bugün açılışta kilitlenen sunny tablet için firmaya telefon açtım ve rom dosyası istedim pirhana ve çeşitli çin tabletlerinde bir çok defa firmalardan rom temin etmeme rağmen sunny firması rom vermediklerini ve servise göndermemi talep ettiler yani bunun anlamı şu gel bana servis ücreti öde kendin bilgisayarda 5 dakikada yapma gel bana servis ücreti öde bugün 2 firmayı mimledim kendimce 1 ups firması 2 sunny marka olan herşey bu iki firmadanda hızlıca kaçmak gerekiyor kanımca.
Tekrardan geçmiş olsun yapıcak çok fazla seçenek kalmıyor gibi bu durumda
İbrahim Hocam Aynı Sorunu Ben Kamosonic Tablette Yaşadım Servis Rom Göndermedi Servise Gönderin Diyorlar Bende İşlemciye Uygun Bir Rom Bulup Yükledim Oldu Bu Arada Geçmiş Olsun izmirmaster

Amiga 500+
Sega Mega Drive 2
Nintendo Wii Mini [Softmode]
8bit Snes Klon Atari
X-Box Classic
Playstation 1 SCHP 7002
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ağustos 18, 2015, 11:34:07 ÖÖ »

allah razı olsun ustam
İbrahim Hocam Aynı Sorunu Ben Kamosonic Tablette Yaşadım Servis Rom Göndermedi Servise Gönderin Diyorlar Bende İşlemciye Uygun Bir Rom Bulup Yükledim Oldu Bu Arada Geçmiş Olsun izmirmaster

Ne bitmez gümrük çilesiymiş 

« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2015, 11:51:51 ÖÖ Gönderen: izmirmaster » Logged

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ağustos 18, 2015, 12:26:40 ÖS »

Çok geçmiş olsun kardeşim.
Anlamadığım "Paketi hiç bir şekilde kabul edilmiyor" ibaresi nedir abi? Yani tamam Ups zaten benim gözümde, merdivenaltı diye tabi edilen kargo firmalarından bile kötü de. Bu nasıl bir ibaredir?
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2015, 12:30:43 ÖS Gönderen: joker_ » Logged
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ağustos 18, 2015, 12:40:09 ÖS »

Allah razı olsun ustam
Ben dedim kabul etmiyorum gümrüğe terk edin diye O yüzden ustam
ingilizcesinde paketi kabul etmiyor yazıyor burada kabul edilmiyor yazmış

Çok geçmiş olsun kardeşim.
Anlamadığım "Paketi hiç bir şekilde kabul edilmiyor" ibaresi nedir abi? Yani tamam Ups zaten benim gözümde, merdivenaltı diye tabi edilen kargo firmalarından bile kötü de. Bu nasıl bir ibaredir?
« Son Düzenleme: Ağustos 18, 2015, 13:00:19 ÖS Gönderen: izmirmaster » Logged

final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Ağustos 18, 2015, 14:55:06 ÖS »

katakulli iş dönmüş burada veya herneyse ürüne fahiş fiyat bile isteseler alabiliyorsun gümrükten özel kargo firmaları iyidir her zaman muahatp bulabileceğin biri telefonun başındadır yardımcı olurlar aşalamaya gerek yok firmaları gelen şey nedir bombamıda geri yolluyorlar saçmalaık
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ağustos 18, 2015, 21:59:01 ÖS »

katakulli iş dönmüş burada veya herneyse ürüne fahiş fiyat bile isteseler alabiliyorsun gümrükten özel kargo firmaları iyidir her zaman muahatp bulabileceğin biri telefonun başındadır yardımcı olurlar aşalamaya gerek yok firmaları gelen şey nedir bombamıda geri yolluyorlar saçmalaık

Özel kargo şirketlerinin kazıkçılığını saymazsak tabiki daha iyi.
Örneğin; 200 liralık bir ürüne, ordino, ardiye, vergi, gm hizmet bedeli vs gibi ek ücretler isteyip ürünün fiyatını 1000-2000 liraya kadar çıkartabiliyorlar.
200 liraya aldığın ürünün 5-10 katını daha ödemek hiç kimsenin içine sinmez herhalde.

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ağustos 19, 2015, 08:34:57 ÖÖ »

Geçmiş olsun dostum.

Gördüğüm örneklerden Özel Kargo şirketlerinden kesinlikle uzak durulması gerektiği anlaşılıyor.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ağustos 19, 2015, 09:55:53 ÖÖ »

Gökhan ustam Allah razı olsun ptt en azından bulunduğunuz ilin gümrüğü ile işlem görüyor direk gidip az bir ardiye ile kendinizin halletme imkanı mevcut özel firmalarda istanbula iniyor uğraş babam uğraş

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Ağustos 19, 2015, 14:07:09 ÖS »

Şükür sonunda geldi

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ağustos 19, 2015, 14:09:12 ÖS »

redfett
Üye

Paylaş ki çoğalsın! Koleksiyon paylaşmaktır.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ağustos 19, 2015, 14:41:08 ÖS »

Gerçekten anlamış değilim bu tür eski aletler neden gümrüğe takılır? İç piyasayı koruyorum ayağına bizi dürtmek hoşlarına gidiyor.

Gameboy DMG-01 / Gameboy Color / Gameboy Pocket / Gameboy Advance / Gameboy Advance SP -001 /
Amiga 500 / Commodore 64 / Sega Game Gear /
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Ağustos 19, 2015, 14:43:13 ÖS »

sorunda o bu cihaz hiç gümrüğe girmedi
ups e takıldı

Gerçekten anlamış değilim bu tür eski aletler neden gümrüğe takılır? İç piyasayı koruyorum ayağına bizi dürtmek hoşlarına gidiyor.

redfett
Üye

Paylaş ki çoğalsın! Koleksiyon paylaşmaktır.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Ağustos 19, 2015, 15:06:31 ÖS »

Böyle bir hakları var mı yahu?

Gameboy DMG-01 / Gameboy Color / Gameboy Pocket / Gameboy Advance / Gameboy Advance SP -001 /
Amiga 500 / Commodore 64 / Sega Game Gear /
final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Ağustos 19, 2015, 15:46:05 ÖS »

özel kargo şirketlerinden birkez olsun dilim yanmadı türkiyede ikamet ederken kullandığım ülkeye özel kurumlar abas yurtiçi gibi firmalar ile birkaçkez işim olmuştu memnun kalmadım gelişim şart konsol hayırlı olsun sega güzel bir cihaz cdli olması sevindirici
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ağustos 19, 2015, 16:20:13 ÖS »

Kullanılmış cihazlara zaten bildiğim kadarı ile gümrüğe girince geçemiyor.
Yada ekonomi bakanlığı izni ile çok zor geçiyor.

Alıntı:
İthalat Rejimi Kararının 7’nci maddesine göre her türlü eski, kullanılmış, yenileştirilmiş, kusurlu (defolu) ve yatık (zamanla dayanıklılığını yitirmiş) eşya ithali Ekonomi Bakanlığının iznine tabidir.

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: