Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıOyun KonsollarıFat kasa PS2 harddiskten oyun oynama sorunsalı....
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Fat kasa PS2 harddiskten oyun oynama sorunsalı....  (Okunma Sayısı 4533 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 26, 2015, 13:40:14 ÖS »

Herkese iyi bayramlar

fat kasa ps2 ye zamanında free mc boot'u binbir zorlukla kurmuştum.

memory kartım orjinaldi fakat tek seferde boot etmiyordu herzaman (eskiydi sanırım birazda)

sonra bende memory kartı silip yeni bir memory kart ile (orjinal değil fakat magic gate yazıyor üstünde)  yeniden kurdum mc boot u herşey güzel giderken hd menüden hd loader a tıklayınca hardware error hatası almaktayım.

harddiski görmüyor fakat tıkladıktan sonra harddisk çalışıyor sesi geliyor ama boot etmiyor ekran donuyor.

sizce sorun nedir hiç karşılaşanınız oldumu bu sorunla? 

harddisk adaptor mu bozuldu ? harddiskte problem var deseniz pc de çalışıyor winhiip ile de tarattım sorun gözükmedi...
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2015, 14:14:11 ÖS »

Network adapter'i son vidasına kadar söktüm, hep PS tarafındaki hem de network adapter tarafındaki connectorlerin pinlerine pas sökücü sprey sıkıp bir gün beklettim. PS tarafındaki connectoru yumuşak diş fırcasıyla temizleyip yağ alıcı "mavi" sprey ile temizledim. sonra network adapterin tüm parçaları köpük köpük yıkadım ve fırında kuruttum. Son olarak Özay'ın yazısında belirttiği paketi kurdum.

bir 10 yıl bakım zamanı gelmiş olabilir...

supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2015, 14:35:41 ÖS »

Network adapter'i son vidasına kadar söktüm, hep PS tarafındaki hem de network adapter tarafındaki connectorlerin pinlerine pas sökücü sprey sıkıp bir gün beklettim. PS tarafındaki connectoru yumuşak diş fırcasıyla temizleyip yağ alıcı "mavi" sprey ile temizledim. sonra network adapterin tüm parçaları köpük köpük yıkadım ve fırında kuruttum. Son olarak Özay'ın yazısında belirttiği paketi kurdum.

Kahkaha zaten tüm yabancı forumlarda dedikleri şey adapter i değiştirdim ve sorun düzeldi. 

evde wd11 spreyim var sadece ve birkaçtane de temizleyici spreyler var fakat elektroniğe ne denli iyi gelirler bilemiyorum

bende o zaman bir söküp bakım yapayım artık yapabildiğim kadar teşekkür ederim Kahkaha
supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2015, 15:02:09 ÖS »

yavuz abi nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum dediklerini yaptım ve çalıştı Kahkaha çok teşekkür ederim tekrar Kahkaha
Enson
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2015, 16:13:04 ÖS »

Güzel bir bayram hediyesi gibi olmuştur şimdi
supremenothing
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2015, 22:35:02 ÖS »

Güzel bir bayram hediyesi gibi olmuştur şimdi
anne baba yurtdışındalar azdaha adreslerine göndertiyordum ebay den alıp yeni adapter Kahkaha
final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2015, 22:48:21 ÖS »

hadi gözün aydın bir parça daha hayata geri döndü
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: