Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbet36 günün sonunda Sega Saturn modchip'ler geldi...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 36 günün sonunda Sega Saturn modchip'ler geldi...  (Okunma Sayısı 3548 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 06, 2015, 16:32:59 ÖS »

SegaStyle'den aldığım paketten ümidimi kesmiştim. Geceden kalmaydım saat 1 gibi uyandım derken valide hanım paketin var dedi. Başka paketlerde bekliyordum dedim onlardan biridir. SegaStyle takip kodu vermesine rağmen paket eylül'ün 4'ünde hala usa'de görünüyordu oraya çadır kurdu diye düşündüm dedim ya ümidi kestim. Sabah uyandım paketi gördüm ufak bir paketti uzaktan belli olmuyordu gidince gördümki yuppiiiiiiiiiiiii modchipler geldi diye gülümsedim. Kahkaha

Bugün 3.sega saturn için bir modchip daha sipariş geçtim oda aynı şekilde olursa ne gülerim ama...

Sega Saturn için modchip arayanlar varsa ilgili adres: http://www.segastyle.com/store/index.php?route=product/product&product_id=76

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 06, 2015, 17:08:12 ÖS »

Bitmiş.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2015, 17:27:03 ÖS »

Bitmiş.

Sonuncuyu aldım desene.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2015, 21:15:31 ÖS »

Evet modchip'i taktım biraz üstünkörü oldu ama daha sağlıklı bir yere oturtucam. Şimdi oyun indirip denemesi kaldı. 10 dakikaya yazarım sonucu...

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 08, 2015, 12:36:49 ÖS »

Nedense aktif edemedim modchip'i tekrar deneyeceğim akşama...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: